Σε επιφυλακή βρίσκονται οι Αρχές στη Σαντορίνη μετά τους εκατοντάδες σεισμούς που έχουν σημειωθεί τα δύο τελευταία εικοσιτετράωρα στο νησί. Παράλληλα, οι ντόπιοι πέρασαν μια εφιαλτική νύχτα στο νησί.
Πριν λίγο, εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους, προειδοποιώντας τους για κίνδυνο κατολισθητικών φαινομένων και επισημαίνοντας ότι απαγορεύεται η πρόσβαση στις περιοχές Αμμούδι, Αρμένη και Παλιό Λιμάνι Φηρών στη Θήρα.
Συνελήφθη κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής - Επιχείρησε να διαφύγει από μπλόκο για αλκοτέστ, παραλίγο να παρασύρει τροχονόμο
VIRAL ΕΙΔΗΣΗ
Συνελήφθη κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής - Επιχείρησε να διαφύγει από μπλόκο για αλκοτέστ, παραλίγο να παρασύρει τροχονόμο
Συγκεκριμένα, το μήνυμα αναφέρει: «Κίνδυνος κατολισθητικών φαινομένων λόγω σεισμικής δραστηριότητας. Απαγόρευση πρόσβασης στις περιοχές Αμμούδι, Αρμένη και Παλιό Λιμάνι Φηρών στη νήσο Θήρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών»..
Στις 13:00 συνεδριάζει η επιτροπή
Στις 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας θα συνεδριάσει εκ νέου η Επιτροπή Σεισμικού Κινδύνου, με αντικείμενο την επανεκτίμηση της κατάστασης.
Σε επιφυλακή έχει τεθεί η πολιτεία μετά την έντονη σεισμική δραστηριότητα των τελευταίων ημερών στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού. Το πρωί της Δευτέρας, συνεχίστηκαν οι δεκάδες σεισμικές δονήσεις.
athensmagazine.gr
Σας άρεσε; Πατήστε... |
---|