Nova και Cosmote : Τέλος το Δωρεάν « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Nova και Cosmote : Τέλος το Δωρεάν

στις   8:22 π.μ.  |  Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

 


Η δωρεάν πρόσβαση στα αθλητικά κανάλια Cosmote Sport, που προσφέρθηκε από την Cosmote και τη NOVA, ολοκληρώνεται στις 22 Οκτωβρίου. 


Από τις 23 Οκτωβρίου, οι συνδρομητές των προγραμμάτων EON+, EON Entry & Sports, Novasports, Novasports All, Full Pack και Sports Pack θα πρέπει να πληρώνουν ένα επιπλέον ποσό των 3€/μήνα για να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα κανάλια Cosmote Sport.



Για τους συνδρομητές που δεν επιθυμούν να διατηρήσουν αυτή την υπηρεσία, η ακύρωση μπορεί να γίνει χωρίς καμία επιβάρυνση μέχρι τις 23 Νοεμβρίου.


Η πρόσφατη συμφωνία μεταξύ Cosmote TV και NOVA επιτρέπει στους συνδρομητές της EON TV να έχουν πρόσβαση στα κανάλια Cosmote Sports, ενώ οι συνδρομητές της Cosmote TV θα μπορούν να παρακολουθούν τα κανάλια Novasports με ένα χαμηλό πρόσθετο κόστος. Αυτή η συμφωνία ικανοποιεί την επιθυμία των συνδρομητών να έχουν πρόσβαση σε περισσότερα αθλητικά προγράμματα από μία ενιαία πλατφόρμα.


Η συνεργασία αυτή αναμένεται να περιορίσει το φαινόμενο της πειρατείας, το οποίο αποτελεί σημαντική ανησυχία και για τους δύο παρόχους, καθώς δίνει στους συνδρομητές τη δυνατότητα να παρακολουθούν όλα τα αθλητικά γεγονότα με οικονομικά προσιτό τρόπο.


 enaklik.com



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html