Dua Lipa: Δερμάτινο φόρεμα με σταυρούς που άφηνε ακάλυπτους τους γλουτούς - Το Instagram «προσκυνά» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Dua Lipa: Δερμάτινο φόρεμα με σταυρούς που άφηνε ακάλυπτους τους γλουτούς - Το Instagram «προσκυνά»

Κατηγορία Lifestyle στις   3:18 μ.μ.  |  Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024




Η αλήθεια είναι ότι η Dua Lipa μας έχει συνηθίσει σε αποκαλυπτικές εμφανίσεις και πολλές είναι οι φορές που οι εμφανίσεις αυτές γίνονται αντικείμενο σχολιασμού στα social media.


Και αυτή τη φορά, φρόντισε όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα επάνω της καθώς εντυπωσίασε το Σάββατο (19 Οκτωβρίου) στο Κλίβελαντ του Οχάιο, φορώντας στο Rock & Roll Hall of Fame, ένα δερμάτινο φόρεμα που μπορεί να ήταν μάξι, άφηνε όμως ακάλυπτους εντελώς τους γλουτούς, με διχτυωτό καλσόν και ψηλοτάκουνες μπότες. Το φόρεμα, αλλά και οι αλυσίδες - κοσμήματα που κρέμονταν στους γλουτούς της είχαν επάνω σταυρούς. Όσο για τα εσώρουχα; Μάλλον με το συγκεκριμένο φόρεμα δεν σκέφτηκε καν να φορέσει.


«Είχα την απόλυτη τιμή να αποτίσω φόρο τιμής στην «The Icon & Legend» Cher. Μοιράστηκα την σκηνή μαζί της και το όνειρο έγινε πραγματικότητα» έγραψε η τραγουδίστρια σε μια από τις αναρτήσεις της.



Η τραγουδίστρια διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο και στην προσωπική της ζωή και δεν κρύβει ότι είναι full ερωτευμένη με τον Κάλουμ Τέρνερ, ποστάροντας στο Instagram φωτογραφίες - όπως αυτές πρόσφατα- που τους δείχνουν να είναι αγκαλιά, ενώ εκείνος την φιλάει τρυφερά.



Πηγή: flash.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html