Δρόμος - σπαζοκεφαλιά στην Άρτα: Πώς η σήμανσή του «εγκλωβίζει» τους οδηγούς « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Δρόμος - σπαζοκεφαλιά στην Άρτα: Πώς η σήμανσή του «εγκλωβίζει» τους οδηγούς

Κατηγορία Viral στις   12:45 μ.μ.  |  Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024




Η αλήθεια είναι ότι το ελληνικό οδικό δίκτυο επιφυλάσσει στους οδηγούς ατελείωτες εκπλήξεις.

Καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με όλο και πιο παράξενα περιστατικά, ωστόσο, μια εικόνα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έρχεται από δρόμο της Άρτας παίρνει σίγουρα «βραβείο» καινοτομίας αφού, η σήμανση του απαγορεύει την κίνηση προς κάθε κατεύθυνση.


Η εικόνα έρχεται από την Άρτα, μέσω ενός βίντεο στο Tik Tok (δείτε το εδώ) που έχει γίνει viral συγκεντρώνοντας τεράστιο αριθμό προβολών και περισσότερα από 1.200 σχόλια.


Όπως παρατηρούμε, σε δρόμο της ηπειρωτικής πόλης υπάρχουν πινακίδες που απαγορεύουν τόσο την αριστερή όσο και τη δεξιά στροφή. Επίσης υπάρχει πινακίδα που υποδεικνύει απαγόρευση εισόδου σε όλα τα οχήματα, σε συνδυασμό με την πινακίδα που αφορά σε πεζόδρομο. Αυτό σημαίνει ότι η οδική σήμανση… «δένει» τα χέρια των οδηγών, εγκλωβίζοντάς τους.




Tik Tok

Αν και οι περισσότεροι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης αρνούνται να πιστέψουν την εικόνα, κάνοντας λόγο για μοντάζ, αυτός ο κυκεώνας πινακίδων ίσως εν τέλει να μην είναι τόσο άκυρος, διότι οι δρόμοι όπου εντοπίζονται τα σήματα ρύθμισης της κυκλοφορίας στην πραγματικότητα είναι πεζόδρομοι.


Επομένως, στους συγκεκριμένους πεζόδρομους μπορούν να βρίσκονται μόνο τα οχήματα των κατοίκων με θέσεις στάθμευσης. Οι εν λόγω οδηγοί απαγορεύεται να στρίψουν αριστερά ή δεξιά, αλλά αφού σταματήσουν στο STOP και προβούν στον απαραίτητο έλεγχο, μπορούν να συνεχίσουν ευθεία για να... πάνε σπίτι τους.


Πηγή: flash.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html