Κακός χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ: Διαγραφή Κασσελάκη ζητά η Γεροβασίλη, παραίτηση Σβίγκου η Τζάκρη « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Κακός χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ: Διαγραφή Κασσελάκη ζητά η Γεροβασίλη, παραίτηση Σβίγκου η Τζάκρη

Κατηγορία ΣΥΡΙΖΑ στις   5:32 μ.μ.  |  Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024





Θέμα διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ, έβαλε η Όλγα Γεροβασίλη, στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Γεροβασίλη ζήτησε την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας με το ερώτημα της διαγραφής ζητώντας, παράλληλα την άμεση σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής.



Αφορμή για το αίτημα Γεροβασίλη είναι το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράφει ως πρόεδρος το εξώδικο που απέστειλε νωρίτερα στην Πολιτική Γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημοσιοποίηση του Πόθεν Έσχες του.



Τζάκρη: Ο Γραμματέας του κόμματος δεν είναι κομματάρχης


Την ίδια στιγμή, την παραίτηση της γραμματέως του κόμματος, Ράνιας Σβίγκου, για τη διαρροή στον Τύπο του Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελακη, ζήτησε η Θεοδώρα Τζάκρη, μιλώντας στην Πολιτική Γραμματεία.



Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές του περιβάλλοντος του κ. Κασσελάκη, η κ. Τζάκρη υποστήριξε ότι η Ράνια Σβίγκου «δεν μπορεί να είναι πλέον γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διότι στα χέρια της παραδόθηκε από την πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής αμελλητί στη μορφή εκτυπωμένων αρχείων και όχι ψηφιακών το πόθεν έσχες του κ. Κασσελάκη».



«Η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όφειλε να διαφυλάξει τα προσωπικά δεδομένα του Στέφανου Κασσελάκη μέχρι να ανέβουν ταυτόχρονα για όλους τους υποψηφίους στον SYRIZA.GR », πρόσθεσε και ζήτησε «την άμεση παραίτησή της», τονίζοντας πως «ο γραμματέας του κόμματος δεν είναι κομματάρχης, είναι θεσμός».



Επιπρόσθετα, η κ. Τζάκρη ζήτησε να ενημερωθεί άμεσα «σε ποια αίθουσα θα γίνει το συνέδριο και ποια ημερομηνία ακριβώς», ενώ εξέφρασε την άποψη ότι «η οποιαδήποτε ύπαρξη zoom δεν επιτρέπεται αν δεν έχει διασφαλιστεί πρώτα η καρέκλα και για τον τελευταίο σύνεδρο εντός της αίθουσας», καθώς και ότι θα «επιτρέπεται μόνο για την ύπαρξη αντικειμενικού κωλύματος συντρόφων ή συντροφισσών που δεν μπορούν για οποιονδήποτε λόγο να προσέλθουν αυτοπροσώπως».


Σε αυτό το πλαίσιο, κατέθεσε «συγκεκριμένη συμβολή τροπολογιών προκειμένου το σχέδιο πολιτικής απόφασης να εναρμονίζεται με τις αποφάσεις και το κεκτημένο των συνεδρίων του 2022 και του 2023».


Πηγή: flash.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html