Το πήρε απόφαση ο Αλαφούζος για τον Αλόνσο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Το πήρε απόφαση ο Αλαφούζος για τον Αλόνσο

στις   9:33 π.μ.  |  Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

 


Την ώρα που ο Παναθηναϊκός ήδη ψάχνει για προπονητή και έχει κάνει επαφές με κάποιους, ο Γιάννης Αλαφούζος τραβάει προσωρινά χειρόφρενο. Για να προχωρήσεις σε αλλαγή προπονητή, δεν αρκεί να απογοητεύει αυτός που έχει, αλλά να βρεις και τον επόμενο. Σε αυτό το κομμάτι υπάρχει διάσταση απόψεων.


Ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά. Μίλησε με κάποιους, αλλά για την ώρα το άφησε εκεί. Δεν το προχώρησε. Ίσως γιατί ο Ντιέγκο Αλόνσο κατάφερε να πείσει πως η βελτίωση είναι δεδομένη.


Το πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό αποτελεί ένα επιχείρημα. Δεν στέκει ιδιαίτερα, βέβαια, γιατί στο δεύτερο οι «πράσινοι» ήταν κακοί. Εάν ο Λοντίγκιν δεν έβγαινε γρήγορα, δηλαδή, στη φάση του Μασούρα στις καθυστερήσεις, ο Αλόνσο θα ήταν κακός και τώρα κάνει;


Ο Γιάννης Αλαφούζος άκουσε πολλά από τους συνεργάτες του. Από τη μία όντως δεν μπορείς μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να αλλάζεις τόσους προπονητές. Από την άλλη ουδείς καταλαβαίνει τι κάνει ο Αλόνσο και τι ποδόσφαιρο θέλει να παίξει.


Δεν είναι ένας και δύο οι άνθρωποι που έχουν απευθείας επικοινωνία με το αφεντικό που του είπαν να προχωρήσει σε απόλυση. Ο ίδιος κάνει δεύτερες σκέψεις. Μοιάζει να «κλείδωσε» για την ώρα. Θα δώσει μία τελευταία ευκαιρία στον Ουρουγουανό. Μετά την επανέναρξη, όμως, ακολουθούν ΟΦΗ, Τσέλσι και Άρης…

Sportime.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html