Πανικός σε κηδεία: Ιερέας τσακώθηκε με συγγενή για τη Νεκρώσιμη Ακολουθία « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

The Voice of Greece: Αυτοί είναι οι τέσσερις coaches

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Πανικός σε κηδεία: Ιερέας τσακώθηκε με συγγενή για τη Νεκρώσιμη Ακολουθία

στις   11:45 π.μ.  |  Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024



 Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα χθες Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024 σε Εκκλησία στο Περιστέρι μεταξύ Ιερέα και συγγενή θανόντος.


Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα χθες Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024 σε Εκκλησία στο Περιστέρι μεταξύ Ιερέα και συγγενή θανόντος σύμφωνα με το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.



Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν μάρτυρες στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια τελέσεως Εξοδίου Ακολουθίας θανόντος σε Ιερό Ναό του Περιστερίου όταν κατά τη διάρκεια της Νεκρωσίμου Ακολουθίας από Ιερέα, συγγενής του θανόντος διέκοψε την ακολουθία και επιτέθηκε λεκτικά στον Ιερέα λέγοντάς του πως ΄΄τρέχει πολύ τα λόγια της νεκρωσίμου ακολουθίας΄΄ κάτι που είναι απαράδεκτο εκκλησιαστικά και τον απείλησε πως θα τον αναφέρει για αυτό του το παράπτωμα.



Στη συνέχεια ο Ιερέας με αυστηρό τρόπο ζήτησε από τον συγγενή να σωπάσει για να συνεχιστεί η εξόδιος ακολουθία γεγονός που εξόργισε περισσότερο τον άνδρα ο οποίος άρχισε να φωνάζει μέχρι που υπήρξε παρέμβαση άλλων παρισταμένων και συγκράτησαν τον άνδρα και η εξόδιος ακολουθία συνεχίστηκε.


ΠΗΓΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html