Ένα μωρό νεκρό και έξι στη ΜΕΘ – Τους έδωσαν οινόπνευμα αντί για νερό! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024

Ένα μωρό νεκρό και έξι στη ΜΕΘ – Τους έδωσαν οινόπνευμα αντί για νερό!

στις   4:56 μ.μ.  |  Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024

 


Εργαζόμενοι στη βάρδια του νοσοκομείου ισχυρίστηκαν πως το οινόπνευμα ήταν σε μπουκάλι πέντε λίτρων και βρέθηκε στον χώρο προετοιμασίας του φαγητού!



Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σε νοσοκομείο στα Κατεχόμενα της Κύπρου, όταν νεογέννητο έχασε τη ζωή του και έξι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, όταν εργαζόμενη μπέρδεψε το μπουκάλι με το οινόπνευμα και το έβαλε σε γάλα που ετοίμαζε για τα μωρά!


Το βρέφος 20 ημερών άφησε την τελευταία του πνοή ενώ έξι ακόμα νοσηλεύονται διασωληνωμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.


Σύμφωνα με τουρκοκυπριακά ΜΜΕ, πέντε άτομα έχουν συλληφθεί και θα παραμείνουν υπό κράτηση για τρεις μέρες, ενώ εξετάζεται αν θα τους απαγγελθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια.


Οι τέσσερις συλληφθέντες ήταν εργαζόμενοι στη βάρδια όπου τα μωρά ήπιαν γάλα με οινόπνευμα και ο πέμπτος συλληφθείς εργαζόταν στην προηγούμενη.



Οι πέντε οδηγήθηκαν σε «δικαστήριο» των Κατεχόμενων και ισχυρίστηκαν πως το οινόπνευμα ήταν σε μπουκάλι πέντε λίτρων και βρέθηκε στον χώρο προετοιμασίας του φαγητού.


Σύμφωνα με δημοσίευμα, δικηγόρος ενός εκ των συλληφθέντων, ρώτησε στο δικαστήριο εάν αναγραφόταν και φαινόταν καθαρά η λέξη «οινόπνευμα» στο επίμαχο μπουκάλι με την αστυνομία να απαντά καταφατικά.


Οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για το πρωτοφανές περιστατικό και εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.


Ταυτόχρονα, ο «υπουργός Υγείας» των Κατεχομένων, Χακάν Ντιντσγιουρέκ, δήλωσε πως όποιος ευθύνεται για την τραγωδία θα τιμωρηθεί και εξέφρασε τη λύπη του για το περιστατικό.


 Πηγή vradini.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html