Ανατροπή στην υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚάν: Απαλλάχθηκε ο βασικός ύποπτος από τις κατηγορίες βιασμού « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Ανατροπή στην υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚάν: Απαλλάχθηκε ο βασικός ύποπτος από τις κατηγορίες βιασμού

Κατηγορία Διεθνή στις   11:39 μ.μ.  |  Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024




 Ο βασικός ύποπτος της υπόθεσης εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν, Κρίστιαν Μπρίκνερ, απαλλάχθηκε από το γερμανικό δικαστήριο για τις κατηγορίες βιασμού.


Ο 47χρονος δικάστηκε για βιασμό γυναικών και επιθέσεις σε παιδιά με κατηγορίες που, όμως, δεν σχετίζονται με την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν. Ο ίδιος αρνείται κάθε συμμετοχή στην εξαφάνισή της.


Ο Μπρίκνερ είναι ύποπτος ότι απήγαγε τη Μαντλίν στην Πράια ντα Λουζ το 2007 και τη δολοφόνησε, με τους εισαγγελείς να ισχυρίζονται προηγουμένως ότι γνωρίζουν ότι η Μαντλίν είναι νεκρή, αλλά χωρίς να αποκαλύπτουν ποια στοιχεία έχουν.


Τον Ιούνιο του 2020, η βρετανική και η γερμανική αστυνομία κατονόμασαν την Μπρέκνερ ως τον κύριο ύποπτο για την εξαφάνισή της.




Ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν, Christian Brueckner / φωτ. αρχείου ΑΠΕ ΕΡΑ


Η γερμανική εισαγγελία είχε ζητήσει τη φυλάκισή του


Η γερμανική εισαγγελία είχε ζητήσει την επιβολή ποινής κάθειρξης 15 ετών σε βάρος του βασικού υπόπτου στην υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν, ο οποίος δικάζεται για σειρά σεξουαλικών εγκλημάτων στο πλαίσιο μιας ξεχωριστής διαδικασίας από την έρευνα σχετικά με τη μικρή Βρετανίδα.


Ο Κρίστιαν Μπρίκνερ, ένας Γερμανός που έχει ήδη φυλακιστεί για άλλα εγκλήματα, δικάζεται για σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς που διαπράχθηκαν μεταξύ 2000 και 2017 στην Πορτογαλία.


Η εισαγγελέας Ούτε Λίντεμαν τον είχε χαρακτηρίσει «επικίνδυνο, σαδιστή ψυχοπαθή» κατά την αγόρευσή της, εκφράζοντας φόβους ότι ο ίδιος θα επαναλάβει τα εγκλήματά του.



Πηγή: flash.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html