Φοιτητής «ξέμεινε» από μπαταρία στο κινητό και η ιδέα του τον έκανε πλούσιο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Φοιτητής «ξέμεινε» από μπαταρία στο κινητό και η ιδέα του τον έκανε πλούσιο

στις   10:21 π.μ.  |  Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024



Φοιτητής «ξέμεινε» από μπαταρία στο κινητό και η ιδέα του τον έκανε πλούσιο: Η ιστορία πίσω από το Zip Zap

Φοιτητής κατάφερε να μετατρέψει μια ιδέα που είχε μετά από μια νυχτερινή έξοδο σε μια κερδοφόρα επιχείρηση.

Ο Μπέιλι Πέιτζ βρέθηκε σε μια δυσκολη θέση το 2020. Αφού απόλαυσε τη βραδιά του διασκεδάζοντας σε ένα νυχτερινό κέντρο, το τηλέφωνό του έκλεισε καθώς τελείωσε η μπαταρία, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να καλέσει ταξί για να επιστρέψει σπίτι.


Ο κάτοικος του Κουίνσλαντ αναγκάστηκε να γυρίσει σπίτι του με τα πόδια, αλλά κατά τη διάρκεια της επιστροφής άρχισε να σκέφτεται διάφορα πράγματα. Καθώς περπατούσε, λοιπόν, φανταζόταν τρόπους φόρτισης χωρίς να χρειάζεται κάποιος να κουβαλάει μαζί του φορτιστή.





Η αλήθεια είναι ότι όλοι έχουμε κάνει τις δικές μας «νυχτερινές» σκέψεις, αλλά ο Page αποφάσισε να πάει την ιδέα του ένα βήμα παραπέρα. Αφού έφτασε στο σπίτι του και θυμήθηκε κάπως την ιδέα του, έκανε έρευνα στο διαδίκτυο και συνειδητοποίησε ότι υπήρχε μεγάλο κενό στην αγορά. Έκανε, λοιπόν, την ιδέα του πραγματικότητα και κατάφερε να βγάλει 72.000 δολάρια σε μόλις έξι εβδομάδες.


 

Συγκεκριμένα, ο Page χρησιμοποίησε τις αποταμιεύσεις του ύψους 27.000 δολαρίων για να δημιουργήσει έναν φορητό φορτιστή τηλεφώνου χωρίς καλώδια, τον οποίο οι άνθρωποι θα μπορούσαν να μεταφέρουν μαζί τους με ευκολία.


Ήταν μόλις 20 ετών τότε που δημιούργησε το Zip Zap, τον φορητό φορτιστή που «ταξίδεψε» σε όλο τον κόσμο και του χάρισε αρκετά χρήματα τα επόμενα χρόνια.



 

Gazzetta


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html