Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορούνται τα δύο αδέλφια που σκότωσαν τον ξάδελφό τους στην Κυψέλη « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορούνται τα δύο αδέλφια που σκότωσαν τον ξάδελφό τους στην Κυψέλη

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   4:38 μ.μ.  |  Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024


Κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση είναι και οι δύο αδελφοί, ηλικίας 17 και 19 ετών, που ομολόγησαν ότι σκότωσαν στενό συγγενικό τους πρόσωπο στην περιοχή της Κυψέλης.


Αφού μελέτησε τη δικογραφία, ο εισαγγελέας είδε ενδείξεις πως για τη δολοφονία ευθύνονται και οι δύο κατηγορούμενοι, ασκώντας ποινική δίωξη κατά συναυτουργία, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και για τα αδικήματα της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.


Οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε ανακριτή ανηλίκων προκειμένου να απολογηθούν, από όπου έχουν δικαίωμα να ζητήσουν προθεσμία εντός πέντε ημερών, για να προετοιμάσουν την απολογία τους.


Παράλληλα, οι γονείς τους παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο αυτόφωρο για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, αδίκημα που διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος.



Το χρονικό


Η σεξουαλική κακοποίηση, που φέρονται να είχαν βιώσει σαν παιδιά όταν ακόμη ζούσαν στη γειτονική Αλβανία, οδήγησε σύμφωνα με πληροφορίες στην άγρια δολοφονία του 28χρονου στη συμβολή των οδών Πατησίων και Χανίων στην Κυψέλη.


Καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι ο 17χρονος και ο 19χρονος αδερφός του, ισχυρίστηκαν προανακριτικά ότι ο 28χρονος ξάδερφος τους ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα. Όταν τον είδαν πάλι κοντά στην οικογένεια, φαίνεται πως ξύπνησαν οι μνήμες από το εφιαλτικό παρελθόν τους στην Αλβανία, όταν εκμεταλλευόμενος τη συγγενική τους σχέση ο 28χρονος προχωρούσε σε ασελγείς και κακοποιητικές πράξεις σε βάρος τους σαν παιδιά.


Ο 28χρονος εντοπίστηκε σε λίμνη αίματος λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας (7/10) από διερχόμενο περιπολικό της Τροχαίας. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.


Σχεδόν μία ώρα αργότερα στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης εμφανίστηκαν ο 17χρονος κι ο 19χρονος μαζί με τη μητέρα τους, προκειμένου να ομολογήσουν την πράξη τους.


Πηγή: flash.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html