Οι ζωδιακές προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 6/10/2024 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Οι ζωδιακές προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 6/10/2024

Κατηγορία Ζώδια στις   4:54 π.μ.  |  Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024



Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου από την Αθηνά Βαγενά.



Σε μία τόσο τεταμένη εβδομάδα που μόλις κλείνει τον κύκλο της, έρχεται μία έκρυθμη όψη να πυροδοτήσει καβγαδάκια, ασυμφωνίες και λόγια παρορμητικά , που θα προκαλέσουν ένταση στις ανθρώπινες σχέσεις. Για σήμερα Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024, είναι εξαιρετικά δύσκολο να διατηρηθούν οι ισορροπίες στις ανθρώπινες επικοινωνίες…. Η διπλωματία, έρχεται σε σύγκρουση με τα συσωρευμένα παράπονα και βγαίνει ηττημένη … Σήμερα λοιπόν είναι σκόπιμο να αποφύγουμε σημαντικές συναντήσεις και σοβαρές κουβέντες, να είμαστε πιο προσεχτικοί στις μετακινήσεις και στο όχημά μας, ενώ σε ένα γενικότερο πλαίσιο, είναι σκόπιμο να μην βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα!


Τα ζώδια που θα έχουν Κυριακάτικα Καβγαδάκια είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι ιδιαίτερα του 2ου δεκαημέρου!


Δες τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου


Κριός – Αρνείσαι να συμβιβαστείς

Σήμερα σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις συμβιβαστικές λύσεις στις σχέσεις σου, ενώ είναι φανερό ότι ακούς λόγια που σου προκαλούν εκνευρισμό και σε κάνουν να λειτουργείς αρκετά παρορμητικά και αντιδραστικά. Το σημερινό τετράγωνο του Ερμή με τον κυβερνήτη πλανήτη σου Άρη , σε κάνει να είσαι σαν σπίρτο αναμμένο, έτοιμο να πάρει φωτιά, σε κάθε μορφή επικοινωνίας που έχεις με το περιβάλλον, με τους οικείους σου ή και με την σχέση σου! Όποια και να είναι τα προβλήματα ή και οι διαφωνίες, εύκολα μπορεί να το «χάσεις» εξαιτίας τις απότομης συμπεριφοράς σου για συγκρατήσου!


Ταύρος – Μικροκαβγαδάκια καθημερινότητας

Αναποδιές στα σχέδια της καθημερινότητας φέρνει αυτή η Κυριακή για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Ταύρε. Αλλιώς τα είχες κανονίσει, αλλιώς έρχονται, με αποτέλεσμα να παίρνεις κάποιες καταστάσεις προσωπικά και να παρεξηγείσαι! Αυτή την ημέρα θα υπάρξουν διαφωνίες με τα πρόσωπα που συνδέεσαι στενά, οι διαφωνίες αυτές θα είναι άνευ λόγου και αιτίας, κυρίως λόγω τεταμένου στρες, αλλά και υπερβολικών απαιτήσεων από την πλευρά σου να σου δοθούν εξηγήσεις εδώ και τώρα! Προσπάθησε να μην βιάζεσαι να κρίνεις καταστάσεις και ασχολήσου με δραστηριότητες που σε αποφορτίζουν!


Δίδυμοι – Συγκράτησε την υπερβολή στα λόγια σου

Ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σου ο Ερμής, σχηματίζει σήμερα τετράγωνο με τον Άρη , η όψη αυτή είναι ικανή να φέρει κόντρες και παρεξηγήσεις με τον ερωτικό σύντροφο ή και με τα παιδιά αν είσαι γονέας. Σήμερα ίσως λειτουργήσεις αρκετά επιπόλαια και εκφράσεις με υπερβολή κάποια λόγια που θα ενοχλήσουν, θα πικράνουν … Επιπλέον σκόπιμο είναι να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για οικονομικά και για αγορές που θέλεις να πραγματοποιήσεις! Αξιοποίησε την ενέργεια της ημέρας για να κάνεις δημιουργικές δραστηριότητες που σε ενθουσιάζουν.


Καρκίνος – Μην τροχίζεις τα νύχια για καβγά

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται ήταν ζόρικη για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Καρκίνε και ειδικά σήμερα που κορυφώνεται το τετράγωνο του Ερμή από το Ζυγό με τον Άρη από το ζώδιο σου, η μέρα χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα «συγκρουσιακή»! Συζητήσεις με την οικογένεια, για ζητήματα παρελθόντος αναμένεται να προκαλέσουν μία εύφλεκτη διάθεση με εσένα να βγάζεις στην φόρα όλα τα παράπονα που είχες συσσωρευμένα μέσα σου εδώ και αρκετό καιρό! Προσπάθησε να αποφύγεις τις σοβαρές συζητήσεις και προσπάθησε να συγκρατήσεις την μουρμούρα και το τρόχισμα νυχιών…δεν σε συμφέρει!


Λέων – Ταραχώδη νέα

Σε μία τόσο συγκρουσιακή ημέρα, είναι βέβαιο ότι και εσύ αγαπητέ μου Λέοντα δεν θα βγεις αλώβητος. Άλλωστε, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, εσύ είσαι αρκετά ευαίσθητος, συναισθηματικός, βιώνεις με ένταση και πάθος αυτά που αισθάνεσαι και υπερβάλεις. Το τετράγωνο Ερμή/ Άρη, θα φέρει κάποιες ειδήσεις που θα ταράξουν, θα ανησυχήσουν, θα θυμώσουν … Νιώθεις ότι κάποιος δεν σε εκτίμηση, δεν φέρθηκε δίκαια, σου απέκρυψε πληροφορίες και αυτό γίνεται η βασική αιτία σήμερα να θυμώσεις. Θυμήσου όμως ότι αυτός που μας θυμώνει μας ελέγχει και εσύ είσαι πολύ δυνατός για να αφήσεις κάποιον να πάρει τον έλεγχο μέσα από τα χέρια σου!


Παρθένος – Νιώθεις θιγμένος

Η μέρα έχει καθαρά επικοινωνιακό χαρακτήρα για σένα αγαπητέ μου Παρθένε. Είτε κάνεις μία κοντινή μετακίνηση, είτε έρχεσαι σε συναντήσεις και επαφές με πρόσωπα οικεία, σίγουρα θα έχεις τα «σούρτα – φέρτα» σου αυτή την Κυριακή! Υπάρχουν όμως και παγίδες που πρέπει να αποφύγεις … Μην βιάζεσαι να δώσεις απαντήσεις σε μία οικονομική πρόταση, ενώ σκόπιμο είναι να προσέξεις τα έξοδά σου! Καβγαδάκια μπορεί να προκληθούν για χρήματα αυτή την ημέρα. Μία άλλη εκδοχή του τετραγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Άρη που κορυφώνεται σήμερα, είναι ότι θα νιώσεις θιγμένος κοινωνικά μέσα από κάποια λόγια που θα γίνουν!


Ζυγός - Μην βιάζεσαι να πεις λόγια

Είσαι ο πρωταγωνιστής αυτής της δύσκολης εβδομάδας που φτάνει στο τέλος της, στην πορεία της προέκυψε η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου, ενώ σήμερα έχουμε μία ακόμα σημαντική αστρολογική όψη που σε επηρεάζει άμεσα. Ο Ερμής από το ζώδιο σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και εσύ βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, βιάζεσαι να πεις λόγια που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις, θυμώνεις με την κατάσταση που επικρατεί στα επαγγελματικά σου αλλά και στις σχέσεις σου και επιθυμείς να πιέσεις λίγο παραπάνω τις καταστάσεις για να πετύχεις αυτό που θέλεις! Συγκράτησε την παρορμητική συμπεριφορά!


Σκορπιός – Επικεντρώσου σε ότι έχει ουσία

Για σήμερα Κυριακή η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου σχηματίζοντας αντίθεση με τον Ουρανό, επομένως υπάρχουν οι αιφνιδιασμοί στο προσκήνιο, ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν τις σχέσεις σου! Επιπλέον, το τετράγωνο Ερμή/Άρη φέρνει κάποιες ειδήσεις αποκάλυψη που διεγείρουν το θυμό σου. Προσπάθησε να μην υπεραναλύεις τις καταστάσεις και μην πιάνεσαι από λεπτομέρειες ή από κουβέντες που είναι απλά και μόνο θεωρητικές. Επικεντρώσου μόνο σε ότι έχει πραγματικά ουσία και αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο και με τα συναισθήματά σου!


Τοξότης – Εκνευρισμοί από φιλικά πρόσωπα

Από την μία έχεις τις κλειστές σου και η διάθεση είναι πεσμένη, όχι επειδή συμβαίνει κάτι, αλλά επειδή έχεις κουραστεί αρκετά τον τελευταίο καιρό με όλα τα ευτράπελα που έχουν συμβεί στην ζωή σου, γύρω σου αλλά και μέσα σου ! Από την άλλη όμως, αναζητάς αυτή την ημέρα και την παρέα, τους φίλους, την κοινωνικότητα, όμως είναι γεγονός ότι εύκολα μπορείς να πιαστείς σε λόγια και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, γιατί αυτή την ημέρα είσαι αρκετά απόλυτος, κυριαρχικός και δεν μπορείς εύκολα να συγκρατήσεις το στόμα σου! Αν λοιπόν θέλεις να διατηρήσεις μία ημέρα ισορροπίας και αρμονίας, αφιέρωσε χρόνο μόνο για σένα, άσε τις πολλές συζητήσεις με τον κοινωνικό κύκλο, προκειμένου να προφυλαχτείς από τις κακοτοπιές της ημέρας.


Αιγόκερως – Δεν λαμβάνεις τις απαντήσεις που θες

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, είσαι σε μία εύφλεκτη περίοδο που επαναπροσδιορίζεις τους στόχους, την καριέρα, το γάμο … Πολλές εξελίξεις βρίσκονται ήδη στο προσκήνιο σε αυτούς τους τομείς και εσύ βυθίζεσαι σε σκέψεις. Για σήμερα Κυριακή το τετράγωνο Ερμή/Άρη δεν σε βοηθά να βγάλεις «νόημα» σε συζητήσεις που θα γίνουν! Μπορεί να αναζητάς απαντήσεις μέσα σου για το ποια θα είναι η προοπτική και η εξέλιξη μίας υπόθεσης (επαγγελματικής ή προσωπικής) αλλά η συμπεριφορά και οι αντιδράσεις των ανθρώπων που παίζουν άμεσο ρόλο στο «θέμα» σου, πραγματικά να γίνεται η αιτία μεγάλου εκνευρισμού! Σημαντικό είναι σήμερα να μην πάρεις κάποια απόφαση που μπορεί να επηρεάσει το μέλλον σχέσεων.


Υδροχόος – Έχεις υπερβολικές απαιτήσεις

Σε μία περίοδο που είσαι απόλυτα επικεντρωμένος στα επαγγελματικά σου, σου δίνεται και η ευκαιρία να δεις κάποια πράγματα από μία ευρεία οπτική γωνία, προκειμένου να κάνεις βήματα ανέλιξης στην ζωή σου! Σήμερα όμως Κυριακή, φαίνεται ότι δεν αφήνεις ελεύθερο τον εαυτό σου να χαλαρώσεις, να γεμίσεις μπαταρίες, απεναντίας υπεραναλύεις το κάθε τι, ενώ γκρινιάζεις από τα μικρά παραπτώματα που μπορεί να προκύπτουν στην καθημερινότητά σου! Σημαντικό είναι να περιορίσεις όσο μπορείς τις πολλές δραστηριότητες που πράγματι θα σε φορτίσουν με αρκετό στρες.


Ιχθύς – Ερωτικές Γκρίνιες

Ερωτικά παραπονάκια εκδηλώνεις σήμερα Κυριακή αγαπητέ μου Ιχθύ και μπορεί να σε πάρει η «μπάλα» και να εκφράσεις λόγια που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις. Η Σελήνη από τον Σκορπιό φέρνει κατά την διάρκεια της ημέρας την συναισθηματική ανάγκη για επικοινωνία – επαφή – έκφραση, ενώ η αντίθεσή της με τον Ουρανό σε αιφνιδιάζει με κάποια ξαφνικά νέα που θα λάβεις. Καλό είναι όμως, να μην εκφράζεσαι με συναισθηματική ένταση και λειτουργείς αρκετά ευαίσθητα απέναντι στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Υπάρχουν και οι δυσάρεστες μέρες, αποδέξου του και δείξε κατανόηση.


Πηγή: flash.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html