Κηδεύεται αύριο ο 47χρονος Γιώργος Τσαντόπουλος που σκοτώθηκε με τρακτέρ « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Κηδεύεται αύριο ο 47χρονος Γιώργος Τσαντόπουλος που σκοτώθηκε με τρακτέρ

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   9:00 π.μ.  |  Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024


Κηδεύεται αύριο στον Άγιο Ανδρέα Αγρινίου ο αδικοχαμένος Γιώργος Τσαντόπουλος που καταπλακώθηκε από τρακτέρ στον Αράκυνθο.


Βαρύ το κλίμα στη Μακρυνεία από τη θλιβερή είδηση του θανάτου του 47χρονου πατέρα που έφυγε από τη ζωή όταν είχε μεταβεί για αγροτικές εργασίες αλλά η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι.


Ο άτυχος αγρότης έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα που συνέβη με τρακτέρ το μεσημέρι σήμερα. Καταπλακώθηκε όταν ο γεωργικός ελκυστήρας ανατράπηκε σε ανηφορικό δρόμο σε περιοχή του Αρακύνθου.


Για τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας ενεργείται η προβλεπόμενη προανάκριση.Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες πληροφορίες το τρακτέρ ήταν φορτωμένο με ξυλεία και το οδόστρωμα ολισθηρό την ώρα του τραγικού συμβάντος, περί τις 16:50 της Κυριακής (6/10).


Στο σημείο βρισκόταν και ο αδερφός του  ενώ ο 47χρονος φέρεται να μην επέβαινε σε τρακτέρ αλλά χτυπήθηκε θανάσιμα κατά την εκτροπή του.


Ο Γιώργος Τσαντόπουλος κηδεύεται αύριο,  Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024, στις 16:30 μ.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα. Η σορός θα βρίσκεται στην εκκλησία μισή ώρα νωρίτερα.

Πηγή: trianteikanews247

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html