Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε την 32χρονη Χρύσα Τσομπανίδου – Την εγκατέλειψε και αναζητείται – Η έκκληση των συγγενών « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024

Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε την 32χρονη Χρύσα Τσομπανίδου – Την εγκατέλειψε και αναζητείται – Η έκκληση των συγγενών

στις   9:12 μ.μ.  |  Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024



 Ο χαμός της 32χρονης Χρύσας Τσομπανίδου προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία του Έβρου, καθώς σκοτώθηκε όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στις Σάπες. Ο οδηγός, αφού τη χτύπησε, την εγκατέλειψε αβοήθητη στον δρόμο και αναζητείται από τις Αρχές. Η οικογένεια και οι φίλοι της Χρύσας κάνουν έκκληση για οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να οδηγήσει στην ταυτοποίηση του οδηγού.


Η ιστορία μιας νέας γυναίκας


Η 32χρονη Χρύσα, που είχε καταγωγή από τον Καναδά Ορεστιάδας, είχε αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες στη ζωή της. Οι γονείς της, που πέθαναν σε νεαρή ηλικία, είχαν αφήσει ένα κενό που εκείνη προσπαθούσε να γεμίσει. Ο πατέρας της ήταν γνωστός μουσικός, και η απώλειά του είχε στιγματίσει την παιδική της ηλικία. Παρόλα αυτά, η Χρύσα είχε καταφέρει να φτιάξει μια ζωή στην Αλεξανδρούπολη, εργαζόμενη σε μια τοπική φαρμακοβιομηχανία, όπου ήταν γνωστή για την καλοσύνη και το πάθος της για τη δουλειά της.


Το μοιραίο περιστατικό


Το απόγευμα της Παρασκευής, κοντά στα νεκροταφεία των Σαπών, η Χρύσα παρασύρθηκε από όχημα υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες. Ο οδηγός που τη χτύπησε έφυγε αμέσως από τον τόπο του ατυχήματος, αφήνοντάς την αβοήθητη. Το συμβάν προκάλεσε θλίψη και οργή στην τοπική κοινωνία, που ακόμα δεν μπορεί να κατανοήσει πώς συνέβη αυτό το τραγικό περιστατικό.


 


 


Κραυγή απόγνωσης από την οικογένεια


Η οικογένεια της Χρύσας ζητά τη βοήθεια του κοινού για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Ο θείος της, εμφανώς συγκλονισμένος, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA απευθύνοντας έκκληση σε όποιον μπορεί να γνωρίζει κάτι για το συμβάν: «Παρακαλούμε οποιοσδήποτε μπορεί να δώσει κάποια πληροφορία, ν’ απευθυνθεί στο Αστυνομικό Τμήμα της Κομοτηνής. Η ανιψιά μας περπατούσε και τη χτύπησε αυτοκίνητο. Ο οδηγός προφανώς την εγκατέλειψε».


Η απογοήτευση της οικογένειας είναι μεγάλη, καθώς δεν μπορούν να κατανοήσουν γιατί κάποιος θα άφηνε ένα θύμα χωρίς βοήθεια. Ο θείος της Χρύσας αναφέρει με πίκρα ότι «ίσως να είχε σωθεί αν είχε δεχτεί άμεσα βοήθεια». Σύμφωνα με τις Αρχές, υπήρξε μια ανώνυμη κλήση προς το ΕΚΑΒ, αλλά δεν είναι ακόμα γνωστό αν ήταν από περαστικό ή από τον ίδιο τον οδηγό.


Η έρευνα συνεχίζεται


Η Αστυνομία της Κομοτηνής συνεχίζει την έρευνα για τον εντοπισμό του οδηγού, ενώ συγγενείς, φίλοι και γνωστοί της Χρύσας ελπίζουν σε γρήγορη διαλεύκανση της υπόθεσης και απόδοση δικαιοσύνης. Οι κάτοικοι της περιοχής συζητούν έντονα το τραγικό αυτό γεγονός και οι Αρχές καλούν όποιον έχει πληροφορίες να βοηθήσει για να αποδοθεί δικαιοσύνη στην μνήμη της Χρύσας.

nassosblog

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html