Τροχαίο με εγκατάλειψη: «Θα μου σκότωνε το παιδί» – Ούρλιαζε από τους πόνους ο 16χρονος (φωτό) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Τροχαίο με εγκατάλειψη: «Θα μου σκότωνε το παιδί» – Ούρλιαζε από τους πόνους ο 16χρονος (φωτό)

Κατηγορία Τροχαία - Ατυχήματα στις   9:54 μ.μ.  |  Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024




Τροχαίο με εγκατάλειψη συνέβη στην Πάτρα. Ο 16χρονος τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.


Ο16χρονος περπατούσε στον δρόμο που συνδέει τον Άγιο Βασίλειο με το Ρίο, με σκοπό να μεταβεί μέχρι την στάση του αστικού λεωφορείου. Ήταν στην άκρη του δρόμου, όπως έκανε κάθε μέρα, όμως το απόγευμα της Κυριακής ήταν διαφορετικό.


Ο νεαρός έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη.



Ασυνείδητος οδηγός περνούσε με μεγάλη ταχύτητα από το σημείο, και χτύπησε τον 16χρονο. Σύμφωνα με όσα περιέγραψε το ίδιο το παιδί στον πατέρα του, πιθανόν τον βρήκε στο χέρι και το σώμα ο καθρέφτης του αυτοκινήτου, όμως η ταχύτητα ήταν τόσο μεγάλη που τον πέταξε σε παρακείμενο χωράφι. Ο 16χρονος ούρλιαζε από τους πόνους, καθώς εκτός από το χτύπημα από το όχημα τραυματίστηκε και πέφτοντας μέσα στο χωράφι. Άρχισε να καλεί σε βοήθεια, κάποιοι τον είδαν και έσπευσαν στο σημείο, όμως ο οδηγός του Ι.Χ. είχε απομακρυνθεί!



Είναι, φυσικά, βέβαιο ότι κατάλαβε πως χτύπησε άνθρωπο, αφού θα ένιωσε το τράνταγμα, όμως αδιαφόρησε για την τύχη του θύματός του, και συνέχισε την πορεία του. Ο 16χρονος μεταφέρθηκε με τραύματα στο σώμα του στο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύθηκε. Αν περπατούσε ελάχιστα εκατοστά προς τον δρόμο. ίσως τώρα να είχε χάσει τη ζωή του.




Το παιδί δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, όμως εξακολουθεί να είναι σοκαρισμένο. Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού. Αναζητά δε υλικό από κάμερες (έχουν την ακριβή ώρα διέλευσης του αυτοκινήτου) ώστε να βρεθεί η πινακίδα και να συλληφθεί ο οδηγός. Ο πατέρας του νεαρού μίλησε στη «Γνώμη» και ήταν φανερά συγκλονισμένος από το περιστατικό.



Μας μετέφερε πως θα κάνει τα αδύνατα δυνατά με την βοήθεια της ΕΛ.ΑΣ. ώστε να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο οδηγός που λίγο έλειψε να του σκοτώσει το παλικάρι.



Πηγή: gnomip.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html