Σοκ: Πατέρας πυροβόλησε άνδρα που «παρακολουθούσε και βίασε» την 14χρονη κόρη του « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Σοκ: Πατέρας πυροβόλησε άνδρα που «παρακολουθούσε και βίασε» την 14χρονη κόρη του

στις   1:22 μ.μ.  |  Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024



 Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι ένας πατέρας συνελήφθη αφού φέρεται να πυροβόλησε έναν 67χρονο άνδρα που φέρεται να παρακολουθούσε την 14χρονη κόρη του και να τη βίασε, σύμφωνα με την αστυνομία.


Ο Aaron Spencer, 36 ετών, από το Αρκάνσας, είχε δηλώσει την εξαφάνιση της έφηβης κόρης του την περασμένη Τρίτη, όταν η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι του.

Καθώς οι αστυνομικοί πήγαιναν στο σπίτι έμαθαν ότι ο πατέρας είχε βρει την κόρη του σε ένα όχημα με τον ύποπτο Michael Fosler, 67 ετών.


Ο Spencer φέρεται να τον πυροβόλησε και να τον σκότωσε.


Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Αποτρόπαιο: Χειροπέδες σε υπάλληλο φροντίδας για σεξουαλική κακοποίηση ατόμου με αναπηρία (photo)


Σύμφωνα με τη σύζυγο του Spencer, Heather, ο Fosler είχε «εντολή απαγόρευσης επαφής» με την κόρη τους επειδή φέρεται να παρακολουθούσε και να βίαζε την 14χρονη το καλοκαίρι. Εκείνη και ο σύζυγός της φοβόντουσαν ότι μπορεί να τη σκοτώσει».


«Καλέσαμε οπωσδήποτε το 100 κατά τη διάρκεια όλου του συμβάντος», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


«Δεν είχαμε ιδέα ότι αυτός ο άνδρας είχε έρθει ξανά σε επαφή με το παιδί μας. Τον περίμεναν 6-9 κακουργήματα για αυτό που έκανε, όχι 2. Τον περίμενε το υπόλοιπο της αξιολύπητης ζωής του στη φυλακή και η κόρη μας ήταν η μόνη μάρτυρας», τόνισε.


Πατέρας

Πρόσθεσε ότι: «Κάποια πράγματα δεν θα τα μάθουμε ποτέ, αλλά ξέρουμε ότι το αστυνομικό τμήμα παρείχε σε αυτό το αρπακτικό ιδιωτικότητα που δεν έδωσαν στην οικογένειά μας», συνέχισε. «Συμπεριλαμβανομένης της ανάρτησης της διεύθυνσης του σπιτιού μας. Είμαι βαθύτατα προσβεβλημένη από τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε αυτό το θέμα το γραφείο της κομητείας [του σερίφη]. Στο τέλος της ημέρας, η κόρη μας είναι θύμα και έχουμε έναν μακρύ δρόμο ανάρρωσης για όλους. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για όλα τα τηλεφωνήματα, τα μηνύματα και τις προσευχές».


Ο σερίφης John Staley αποκάλυψε ότι ο ύποπτος είχε συλληφθεί από άλλη υπηρεσία επιβολής του νόμου τον Ιούλιο και είχε συλληφθεί για διαδικτυακή παρακολούθηση παιδιού και σεξουαλική επίθεση.


Οι αστυνομικοί ερευνούν τι οδήγησε στον υποτιθέμενο πυροβολισμό. «Όταν φτάνουμε στον τόπο του εγκλήματος και υπάρχει ανθρωποκτονία, σημαίνει ότι ένα άτομο αφαίρεσε τη ζωή ενός άλλου», δήλωσε ο Staley. «Είναι είτε δικαιολογημένο είτε όχι. Αυτό είναι που θα διαπιστώσει η έρευνα, αυτό είναι που θα ανακαλύψει η έρευνα».


Ο Spencer συνελήφθη με προκαταρκτική κατηγορία για φόνο πρώτου βαθμού. Κρατήθηκε στο Κέντρο Κράτησης της κομητείας Lonoke πριν αφεθεί ελεύθερος την επόμενη ημέρα αφού κατέβαλε εγγύηση.


Πατέρας

Η μητέρα του παιδιού είχε δημιουργήσει μια σελίδα GoFundMe για να βοηθήσει για τα νομικά έξοδα του συζύγου της, αλλά αργότερα επέστρεψε τα χρήματα στους δωρητές, καθώς η υπηρεσία εμποδίζει τους εράνους να συγκεντρώνουν χρήματα για τη νομική υπεράσπιση οποιουδήποτε που κατηγορείται επίσημα για ένα φερόμενο έγκλημα.


«Ο σύζυγός μου είναι ένας ήρωας και είμαστε τόσο ευγνώμονες που τον έχουμε στο σπίτι μαζί μας προς το παρόν», έγραψε η γυναίκα σε μια ανάρτηση στο Facebook την Πέμπτη.


«Θέλουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσουμε ότι μπορεί να συνεχίσει να είναι εδώ για να μας προστατεύει».

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html