Ηλεία: Καταδικάστηκε από το Εφετείο για βιασμό 14χρονης ο δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Ηλεία: Καταδικάστηκε από το Εφετείο για βιασμό 14χρονης ο δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   9:06 μ.μ.  |  Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024




Καταδικάστηκε για το βιασμό 14χρονης ο δολοφόνος της 11χρονης στην Ηλεία.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών επικύρωσε την πρωτόδικη απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ζακύνθου σε βάρος του 38χρονου καθ' ομολογία δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής από τη Μυρτιά στην Ηλεία, τον περασμένο Ιούνιο, για άλλη υπόθεση που είχε προηγηθεί και αφορούσε σε βιασμό 14χρονης.


Πρόκειται για υπόθεση που είχε προκαλέσει αντιδράσεις, τόσο στην κοινωνία, όσο και στους λειτουργούς της δικαιοσύνης, αφού ο 38χρονος είχε καταδικαστεί από το ΜΟΔ Ζακύνθου το 2020 σε εννεαετή κάθειρξη για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου, όμως η ποινή του είχε ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την έφεση.


Στο διάστημα αυτό ο καταδικασθείς που κυκλοφορούσε ελεύθερος, διέπραξε ξανά σε βάρος ανήλικης ποινικό αδίκημα, σκοτώνοντας την 11χρονη Βασιλική που ήταν ανιψιά του.


Οι δικαστές του Μικτού Εφετείου Πατρών τον έκριναν ένοχο για το αδίκημα του βιασμού ανηλίκου και της ασέλγειας, αμφότερα σε βάρος ατόμου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη.


Η ποινή που του επιβλήθηκε, ήταν οκτώ χρόνια κάθειρξη για το, βιασμό και δύο χρόνια για την ασέλγεια, ενώ αθροιστικά καταδικάστηκε σε εννέα έτη κάθειρξης.


Πηγή: lifo.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html