Γιοβάνοβιτς: O επόμενος που θα καλέσει στην Εθνική! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Γιοβάνοβιτς: O επόμενος που θα καλέσει στην Εθνική!

στις   9:00 μ.μ.  |  Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

 


O Δημήτρης Κουρμπέλης είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στις κλήσεις του Ιβαν Γιοβάνοβιτς για τα ματς που θα δώσει η Εθνική Ελλάδας τον Οκτώβριο για το Nations League.


Βιάστηκαν αρκετοί να τον τελειώσουν από την Εθνική Ελλάδας, όμως το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μετά από μία διετία μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, είναι πια πολύ πιθανό σενάριο να επιστρέψει στην εθνική ομάδα.


Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και θεωρεί ότι είναι ένας παίκτης που λείπει τη δεδομένη χρονική στιγμή από τη μεσαία γραμμή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και πως μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις.


Προφανώς και δεν θα ήταν εύκολο να τον συμπεριλάβει τώρα στις επιλογές του, καθώς ο Κουρμπέλης προέρχεται από μακρά περίοδο απραξίας και πρόσφατα υπέγραψε στην Αλ Καλίτζ. Έχει καταγράψει ήδη δύο συμμετοχές στη Σαουδική Αραβία και έπεται ανάλογη συνέχεια.


Θυμίζουμε ότι Κουρμπέλης και Γιοβάνοβιτς είχαν μια πολύ καλή συνεργασία στον Παναθηναϊκό με ότι αυτό συνεπάγεται, καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός, όπως έδειξε και στην περίπτωση Χατζηγιοβάνη, παρότι δεν δικαιώθηκε, προτιμά για την ενδεκάδα του παίκτες που γνωρίζουν τι θέλει να παίξει και με ποιον τρόπο.


Ο Κουρμπέλης ξέρει επακριβώς τα «θέλω» του Γιοβάνοβιτς και εκτός απρόοπτου θα βρίσκεται κανονικά στις κλήσεις για τα παιχνίδια του Οκτωβρίου.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html