Μπρινιόλι: Το δώρο-έκπληξη που έκανε στον Παναθηναϊκό « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Μπρινιόλι: Το δώρο-έκπληξη που έκανε στον Παναθηναϊκό

στις   10:30 π.μ.  |  Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024


Δεν θα το περίμενε ούτε ο Παναθηναϊκός αυτό που έγινε μετά την αποχώρηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι για την ΑΕΚ. Δώρο από τα λίγα.

Ο Ιταλός, που ήταν ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες του «τριφυλλιού» μέχρι να έρθουν οι απίθανες γκέλες του πέρυσι, με τη συμπεριφορά του ανάγκασε τους «πράσινους» να ψάχνουν κίπερ τον Ιανουάριο. Δεν ήταν πολλοί αυτοί που περίμεναν ότι θα αντικατασταθεί επάξια.

Τελικά ο Παναθηναϊκός όχι μόνο βρήκε κάποιον που να τον βοηθήσει, αλλά και που έκανε τον Μπρινιόλι να αποτελεί μακρινή ανάμνηση. Και εάν στους πρώτους του μήνες ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι δεν έβγαζε μάτια με εξαίρεση εκείνο τον αγώνα Κυπέλου με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, πλέον το κάνει.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις από την αρχή της σεζόν. Ήταν βράχος στα ευρωπαϊκά. Τόσο με τον Άγιαξ στη ρεβάνς όσο και με τη Λανς στο ΟΑΚΑ, κατέβασε ρολά.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα και πάλι ξεχωρίζει. Έχει κάνει τρομερές επεμβάσεις με πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτή στον Σβαμπ στην Τούμπα. Δείχνει ικανός για μεγάλα πράγματα και έχει σβήσει κάθε υποψία σύγκρισης με τον προκάτοχό του.

Ένας παίκτης που δεν θα είχε ντυθεί στα «πράσινα» εάν ανανέωνε ο Μπρινιόλι, βγήκε λίρα εκατό. Αυτός και ο Φώτης Ιωαννίδης είναι προς το παρόν οι πρωταγωνιστές. Επομένως, ακόμη και άθελά του ο Μπρινιόλι έκανε ένα μεγάλο δώρο στην πρώην ομάδα του εκπλήσσοντας και πολλούς.

sportdog.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html