Τον έδωσε στεγνά ο Μικρούτσικος: Η αναπάντεχη αποκάλυψη για τη συμπεριφορά του Γιάννη Αντετοκούνμπο πίσω από τις κάμερες « Enimerosi 247

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Τον έδωσε στεγνά ο Μικρούτσικος: Η αναπάντεχη αποκάλυψη για τη συμπεριφορά του Γιάννη Αντετοκούνμπο πίσω από τις κάμερες



Αναφορά στη συμπεριφορά του Γιάννη Αντετοκούνμπο έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της πρεμιέρας της Φαίης Σκορδά στο MEGA, το πρωί της Δευτέρας 16/9.


Είναι γνωστό πως ο star του NBA έχει περάσει πολύ δύσκολες καταστάσεις στη ζωή του. Από μικρό παιδί δούλευε παράλληλα με το σχολείο για να μπορεί να βοηθάει την οικογένειά του, ακολουθώντας πάντα το όνειρό του να γίνει μπασκετμπολίστας στο NBA. Πράγμα που κατάφερε!


Έκτοτε, έχει δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομά του, για το γεγονός πως τον πλησιάζουν δημοσιογράφοι για να αποσπάσουν κάποια δήλωσή του και η συμπεριφορά του απέναντί τους έχει γίνει αντικείμενο αρνητικής κριτικής.

Τα σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
Με αφορμή την εμφάνιση του ίδιου και των αδελφών του στο κέντρο της Αθήνας, λοιπόν, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να κάνει ορισμένα σχόλια για εκείνον και τις αντιδράσεις του σε ρεπόρτερ.

«Έχω κάτι να σχολιάσω, αλλά θα το αποφύγω. Για τη συμπεριφορά του Αντετοκούνμπο, με τον γάμο του... Δεν τον αμφισβητώ επ’ ουδενί λόγο... 

Τράβηξε αυτά που τράβηξε, κρατάει ψηλά την ελληνική σημαία της ιθαγένειας. Θεωρώ μερικά πράγματα υπερβολικά και έχω ζήσει και μερικά πράγματα που με έχουν ενοχλήσει.

Να πάει ο άλλος να του ζητήσει φωτογραφία και να του λέει "φύγε, φύγε". 
Το έζησα, έγινε μπροστά μου. Ο διπλανός μου σε αγώνα λέει "θα βγάλω φωτογραφία" και του είπα "πήγαινε". 

Ο Αντετοκούνμπο είναι μάλαμα, αλλά το πολύ το ΝΒΑ, πρόσεξε, δημιουργεί άλλες καταστάσεις. 

Η Αμερικανιά, εννοώ, που κρύβεται πίσω σαν νοοτροπία εννοώ. Θα πρέπει να αμυνθεί ο ίδιος!», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html