Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε τελική πρόταση ανανέωσης στην πλευρά του Βαγιαννίδη « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε τελική πρόταση ανανέωσης στην πλευρά του Βαγιαννίδη

στις   11:09 μ.μ.  |  Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

  


Η τελική πρόταση που έκανε ο Παναθηναϊκός προς τον διεθνή Έλληνα μπακ, Γιώργο Βαγιαννίδη, για νέο συμβόλαιο έως το 2028 και πολύ αυξημένες αποδοχές σε σχέση με τα χρήματα που παίρνει σήμερα και οι εξελίξεις που αναμένονται τα επόμενα 24ωρα.



Με την υπόθεση του νέου αναπροσαρμοσμένου συμβολαίου του Φώτη Ιωαννίδη (ως προς τον υπερτριπλασιασμό των αποδοχών του και τη διάρκεια έως το 2028), να δείχνει πλέον δρομολογημένη, ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του άλλα δύο "μέτωπα" απ’ το υπάρχον ρόστερ του αναφορικά με το θέμα των επεκτάσεων.


Τις περιπτώσεις του Γιώργου Βαγιαννίδη, ο οποίος μένει ελεύθερος τον Ιούλιο του 2025 και του Άνταμ Τσέριν, ο οποίος δεσμεύεται έως το καλοκαίρι του 2026, αλλά εδώ και μήνες έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να του δοθεί ένα υψηλότερο συμβόλαιο και πιο αντιπροσωπευτικό του ρόλου που έχει πλέον στην ομάδα.


Στην πρώτη περίπτωση, αυτή του Βαγιαννίδη, υπήρξε εξέλιξη καθώς όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές σήμερα (Δευτέρα, 23/9) οι "πράσινοι" είχαν νέα επαφή με την πλευρά του 24χρονου δεξιού μπακ και κατέθεσαν την τελική πρότασή τους για νέο συμβόλαιο το οποίο θα έχει διάρκεια έως το 2028.


Το τρέχον του διεθνούς Έλληνα μπακ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, με τον ίδιο να είναι ο πλέον χαμηλόμισθος στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, καθώς αμείβεται ετησίως με ένα ποσό που με τα μπόνους συμμετοχών φτάνει τις 100.000 ευρώ.


Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η τελική πρόταση που κατατέθηκε απ’ την πλευρά του Παναθηναϊκού φτάνει τις 500.000 ευρώ ετησίως συν μπόνους συμμετοχών και στόχων.


Κοινώς έγινε πλέον το επόμενο βήμα και μέσα στα προσεχή 24ωρα θα υπάρξουν και οι επόμενες εξελίξεις, με τους "πράσινους" να δείχνουν διάθεση για να κρατήσουν τον "Βάγια" και να μην κάνουν την υπόθεση... σίριαλ.


Sport24.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html