Οικογενειακή τραγωδία : Ακαριαία νεκρό ένα ζευγάρι, πέθαναν ο ένας δίπλα στον άλλον « Enimerosi 247

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία : Ακαριαία νεκρό ένα ζευγάρι, πέθαναν ο ένας δίπλα στον άλλον

 


Τραγωδία σημειώθηκε σε δρόμο της Αχαΐας, με ζευγάρι που σκοτώθηκε ακαριαία αφού συγκρούστηκε με σταθμευμένο φορτηγό, το μεσημέρι της Τετάρτης (11/9), στο 185ο χιλιόμετρο της Αθηνών-Πατρών, κοντά στο Λαμπίρι.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το όχημα, το οποίο κινούνταν με κατεύθυνση προς την Αθήνα, συγκρούστηκε με σφοδρότητα με ένα σταθμευμένο φορτηγό, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι δύο επιβάτες του ΙΧ.

»

Η σύγκρουση σημειώθηκε λίγο μετά το τούνελ της Παναγοπούλας, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο προσέκρουσε σε φορτηγό που ήταν σταθμευμένο στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ). Σύμφωνα με τις αναφορές, το όχημα κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα.


Ζευγάρι τα θύματα του τροχαίου

Οι πληροφορίες που μεταδίδονται κάνουν λόγο για ηλικιωμένο ζευγάρι, ηλικίας 75 και 78 ετών, που ήταν οι επιβάτες του ΙΧ. Δυστυχώς, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που δεν υπήρχε περιθώριο επιβίωσης για τους δύο επιβαίνοντες.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για τον Ε.Π., 78 ετών με καταγωγή από τον Κάμπο Φωκίδας και τη σύζυγό του Μ.Π, ετών 75. Το ζευγάρι ήταν κάτοικοι της Νέας Μάκρης Αττικής.



Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με συνολικά 15 πυροσβέστες και τρία πυροσβεστικά οχήματα, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τα θύματα από το κατεστραμμένο όχημα. Η επιχείρηση διάσωσης ήταν δύσκολη, καθώς το όχημα είχε υποστεί εκτεταμένες ζημιές από την ισχυρή πρόσκρουση.


Nεκρό ένα ζευγάρι σε τροχαίο στην Αθηνών-Πατρών

Η τοπική αστυνομία διενεργεί περαιτέρω έρευνες για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, ενώ συνεχίζεται η προσπάθεια να διαπιστωθεί αν υπήρξαν περαιτέρω συνθήκες που συνέβαλαν στην τραγωδία.


Η ανακοίνωση της Τροχαίας

Σε ανακοίνωσή της για το θανατηφόρο τροχαίο μετά το τούνελ της Παναγοπούλας, που σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης (11/9), η αστυνομία αναφέρει:


«Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Αχαΐας σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το μεσημέρι, στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών. Ειδικότερα, ένας 78χρονος ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο, με συνεπιβάτιδα την 75χρονη σύζυγό του, εξετράπη της πορείας του προσκρούοντας σε σιδερένια κιγκλιδώματα, ενώ στη συνέχεια προσέκρουσε σε Δημόσιας Χρήσεως Φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε είσοδο χώρου στάθμευσης, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 78χρονου οδηγού και της συζύγου του.


Διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος».


Nεκρό ένα ζευγάρι σε τροχαίο στην Αθηνών-Πατρών

«Ο οδηγός ήταν σε παρκίδα, είχε σταθμεύσει και κοιμόταν ο άνθρωπος»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, την ώρα που έγινε το τροχαίο δυστύχημα, ο οδηγός του σταθμευμένου φορτηγού κοιμόταν εντός του οχήματός του.


«Ο οδηγός ήταν σε παρκίδα, είχε σταθμεύσει και κοιμόταν ο άνθρωπος. Ξαφνικά, μετά από παύση 2 ωρών, ακούει ένα γκαπ, κατεβαίνει κάτω και βλέπει το αυτοκίνητο καρφωμένο στο βαγόνι. Κοιμόταν, ήταν σταματημένο το αυτοκίνητο μέσα στην παρκίδα. Αυτός τραντάχτηκε. Το βαγόνι πίσω το έχει καταστρέψει το χτύπημα που πήγε, με την φόρα. Ο χώρος που οδηγεί έχει και καμπίνα. Δε χτύπησε, κοιμόταν ο άνθρωπος», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας του φορτηγού, το οποίο ενεπλάκη στο τροχαίο.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html