Ο Τετέ «βγάζει» πρόβλημα στον Παναθηναϊκό! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Τετέ «βγάζει» πρόβλημα στον Παναθηναϊκό!

στις   12:53 μ.μ.  |  Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024



 Ο Τετέ δεν το έχει με την άμυνα, ο Παναθηναϊκός έχει θέμα ανασταλτικά από την πλευρά του βραζιλιάνου και ο Αλόνσο ψάχνεται πως θα λύσει το πρόβλημα.


Το παιχνίδι της Τούμπας ήταν το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς. Θα ακολουθήσουν στα κοντά και άλλα τέτοια για τον Παναθηναϊκό συν τα παιχνίδια του Conference League που έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις. Σε τέτοια ματς, εκτός από την προσωπικότητα που βγάζουν οι παίκτες και την ποιότητα τους στο γήπεδο, αποκαλύπτονται ευκολότερα και κάποιες αδυναμίες τους που μακιγιάρονται σε παιχνίδια με ομάδες μικρότερους βεληνεκούς.


Ο Τετέ είχε ένα ζήτημα που όλοι λίγο – πολύ το έβλεπαν όμως δεν επηρεάζε τόσο πολύ την εικόνα του Παναθηναϊκού. Σε παιχνίδι όμως με μεγαλύτερες απαιτήσεις, το γεγονός πως ο Βραζιλιάνος είναι ένας… απλός παρατηρητής σε φάση άμυνας και δεν προσφέρει καμία βοήθεια στον μπακ της πλευράς του, αποτελεί πρόβλημα.


Το πήρε χαμπάρι ο Λουτσέσκου που έριξε το βάρος ειδικά στο πρώτο μισάωρο στην πλευρά του Τετέ, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στην άμυνα του «τριφυλλιού». Ο Τετέ είναι ποδοσφαιριστής με εξαιρετική ποιότητα που δύσκολα μπορεί να μένει εκτός σε μεγάλα παιχνίδια. Απο την άλλη, στη θέση που παίζει, το σύγχρονο ποδόσφαιρο επιβάλλει και μαρκαρίσματα. Αλλιώς αν θέλει να τον χωρέσει 11άδα ο Αλόνσο, ίσως πρέπει να τον μετακινήσει πίσω από τον φορ. Κι ο Μπακασέτας;

sportime

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html