Τουρίστας χτύπησε και εγκατέλειψε διανομέα για να προλάβει το πλοίο του « Enimerosi 247

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Τουρίστας χτύπησε και εγκατέλειψε διανομέα για να προλάβει το πλοίο του

 


Τροχαίο ατύχημα με θύμα έναν εργαζόμενο διανομέα προκάλεσε ένας νεαρός τουρίστας σε κεντρικό δρόμο στην Κέρκυρα, στην προσπάθειά του, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, να προλάβει το πλοίο του.


Στο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα από την Κέρκυρα, φαίνεται ο 18χρονος στο αυτοκίνητό του να προσπερνάει τα προπορευόμενα αυτοκίνητα, για να προλα΄βει το καράβι του, και να χτυπά τον μοτοσικλετιστή με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.


Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, ο νεαρός τουρίστας, μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, αντί να σταματήσει να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό που χτύπησε, ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.



Κέρκυρα: Συνελήφθη ο τουρίστας

Λίγη ώρα αργότερα, ο Ιταλός τουρίστας επιχείρησε να φύγει από την Κέρκυρα επιβιβαζόμενος σε ένα ferry boat, εκεί όμως οι Αρχές τoν περίμεναν και τον συνέλαβαν για παράνομη προσπέραση, επικίνδυνη οδήγηση και εγκατάλειψη θύματος.


Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, ενώ στο σημείο του ατυχήματος δεκάδες άλλοι οδηγοί και περαστικοί έσπευσαν να βοηθήσουν τον μοτοσικλετιστή.


Ο 18χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ σχηματίζεται δικογραφία εναντίον του.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html