Μουσείο καλεί τον κόσμο να βγάλει τα ρούχα του και να επισκεφθεί έκθεση για τον γυμνισμό « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Μουσείο καλεί τον κόσμο να βγάλει τα ρούχα του και να επισκεφθεί έκθεση για τον γυμνισμό

Κατηγορία Διεθνή στις   8:00 μ.μ.  |  Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024



 Τα γυμνά αποτελούν κύριο χαρακτηριστικό της νεότερης έκθεσης στο Μουσείο Ευρωπαϊκών και Μεσογειακών Πολιτισμών της Μασσαλίας – και όχι μόνο.


Το μουσείο Mucem, δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ανακαλύψουν τη σχέση τους με τον γυμνισμό στο μουσείο, φορώντας μόνο τα παπούτσια τους.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Guardian, οι γυμνές επισκέψεις στην έκθεση Naturist Paradises πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τη Γαλλική Ομοσπονδία Φυσιλόγων ένα βράδυ το μήνα, όταν το μουσείο είναι κανονικά κλειστό.


«Ως εκ τούτου, οι επισκέπτες που συμμετέχουν είναι γυμνιστές και είναι γυμνοί», αναφέρει το μουσείο.




Ηέκθεση περιλαμβάνει 600 φωτογραφίες, ταινίες, περιοδικά, πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά και άλλα έργα τέχνης από κοινότητες γυμνιστών καθώς και δημόσιες και ιδιωτικές συλλογές στη Γαλλία και την Ελβετία.


Ο Eric Stefanut, της γαλλικής οργάνωσης γυμνιστών FFN, είπε ότι δεν υπάρχει αντίρρηση για τα γυμνά πόδια, αλλά η επιμονή στα υποδήματα ήταν μια προφύλαξη από το παρκέ δάπεδο του μουσείου. «Γίνεται για να αποφευχθεί η δημιουργία θραυσμάτων», είπε.


«Η Γαλλία είναι ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός στον κόσμο για τους γυμνιστές: το εύκρατο κλίμα της και η παρουσία τριών θαλασσών έχουν διευκολύνει τη δημιουργία κοινοτήτων, οι οποίες –με εξαίρεση την Ελβετία– έχουν λίγα πραγματικά ισοδύναμα αλλού στην Ευρώπη, όπου ο γυμνισμός ασκείται πιο ελεύθερα. έξω από καθιερωμένες κοινότητες», ανέφερε το μουσείο.



«

«Σήμερα, υπάρχει μια νέα τρέλα για γυμνό στη φύση, μια τρέλα που συμβαδίζει με την αναζήτηση για υγιεινές, χορτοφαγικές δίαιτες και τη χρήση φυσικών θεραπειών, διαλογισμού και γιόγκα στην ύπαιθρο. Αυτοί οι τρόποι ζωής, μαζί με την απόρριψη των επιταγών που βαραίνουν το σώμα μας, είναι όλα τα κλειδιά για την κατανόηση των θεμάτων που διακυβεύονται στον φυσικό του χθες και του σήμερα».

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html