Μας το κρατούσαν κρυφό: Γιατί πρέπει πάντα να επιλέγετε τη χειρότερη θέση όταν πετάτε με αεροπλάνο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Μας το κρατούσαν κρυφό: Γιατί πρέπει πάντα να επιλέγετε τη χειρότερη θέση όταν πετάτε με αεροπλάνο

στις   8:00 π.μ.  |  Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

 


Ένας τακτικός επιβάτης πιστεύει ότι πρέπει να επιλέγετε πάντα τη «χειρότερη» θέση όταν ταξιδεύετε με αεροπλάνα.


Αν δεν έχετε την πολυτέλεια να πληρώσετε για εισιτήρια business class, το ταξίδι με αεροπλάνο μπορεί να είναι αρκετά άβολο - ειδικά αν πετάτε σε μεγάλες αποστάσεις. Μετά από μερικές ώρες στον αέρα είναι πιθανό να πονάτε λίγο, οι ταινίες στις τηλεοράσεις του αεροσκάφους θα σας φαίνονται βαρετές και τίποτα δεν θα σας φαίνεται πιο δελεαστικό από μια ωραία βόλτα στον καθαρό αέρα.


Γιατί πρέπει πάντα να επιλέγετε τη χειρότερη θέση όταν πετάτε με αεροπλάνο

Ένας ταξιδιώτης έχει μερικές συμβουλές για να κάνετε το ταξίδι λίγο πιο υποφερτό και να μην σπάσετε την τράπεζα. Ενώ οι περισσότεροι ταξιδιώτες αγχώνονται για την επιλογή της καλύτερης θέσης στο αεροπλάνο, ο John Burfitt λέει ότι όταν ταξιδεύει επιλέγει πάντα τη «χειρότερη» θέση στο αεροπλάνο - τη θέση στο παράθυρο στο πίσω μέρος δίπλα στις τουαλέτες.

Με την ευκαιρία, δείτε: Γέλιο μέχρι δακρύων: Πιλότος βγαίνει από το κοκπιτ για να καθαρίσει το παράθυρο του αεροπλάνου και γίνεται viral (video)


Γράφοντας για το escape.com.au, είχε υποστηρίξει στο παρελθόν ότι μπορεί στην πραγματικότητα να είναι το πιο χαλαρωτικό μέρος για να καθίσετε, παρά την κακή του φήμη. Αφού κάποτε πέρασε μια ολόκληρη πτήση με κλωτσιές στην πλάτη από έναν επιβάτη, ο John ορκίστηκε να μην επαναλάβει ποτέ αυτή την εμπειρία.


Προς το τέλος του ταξιδιού περπάτησε στον διάδρομο για να πάει στην τουαλέτα και σύντομα συνειδητοποίησε ότι πίσω από την τελευταία σειρά καθισμάτων δεν υπήρχε τίποτα άλλο παρά ένας τοίχος. Αν καθόταν εκεί, κανείς δεν θα μπορούσε ποτέ να τον κλωτσήσει ξανά στην πλάτη, κατέληξε ο Τζον.


«Εκείνη τη στιγμή, αποφάσισα ότι η τελευταία σειρά θα ήταν το μόνο μέρος που θα καθόμουν σε μια μεγάλη πτήση από εδώ και στο εξής», έγραψε. «Σίγουρα, στην επόμενη πτήση μου, έκανα κράτηση στην πίσω σειρά της καμπίνας και, ακόμη καλύτερα, η θέση μου ήταν αυτή ακριβώς δίπλα στο παράθυρο. Καθώς βολεύτηκα σε εκείνη τη γωνιά, ανακάλυψα τι σημαίνει αληθινή αγάπη για τις αεροπορικές εταιρείες. Μόλις είχα βρει την καλύτερη θέση στο αεροπλάνο».


Άλλα προνόμια είναι να μην τον χτυπάει το καροτσάκι με τα ποτά, να μην τον ενοχλούν επιβάτες που τεντώνουν τα πόδια τους στον διάδρομο, ενώ μπορεί να ακουμπάει στον τοίχο της γωνίας για να αποκοιμηθεί!


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html