Καθηγητής Πανεπιστημίου κατηγορείται ότι φωτογράφιζε ανήλικη « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Καθηγητής Πανεπιστημίου κατηγορείται ότι φωτογράφιζε ανήλικη

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   12:50 π.μ.  |  Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024




Στο Αυτόφωρο οδηγήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (13/9) ένας επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου της Πάτρας, ο οποίος, όπως αναφέρει σχετικά το pelop.gr, φέρεται να φωτογράφιζε μία ανήλικη χωρίς τη συναίνεσή της


Οι ίδιες πληροφορίες από το συμβάν στην Πάτρα σημειώνουν πως το βράδυ της ίδιας ημέρας, σε αναψυκτήριο, ο πατέρας της 15χρονης έπινε το ποτό του με έναν φίλο και δεν αντελήφθη πως ο καθηγητής πανεπιστημίου φωτογράφιζε την κόρη του χωρίς τη συναίνεσή της.


Ωστόσο, τρεις νεαροί που καθόντουσαν σε διπλανό τραπέζι, κατάλαβαν τις προθέσεις του καθηγητή και άμεσα του ζήτησαν τον λόγο, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση και να κληθεί στο σημείο η ΕΛΑΣ.


Πάτρα: Ο πατέρας της 15χρονης κατέθεσε μήνυση

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης, μετά το συμβάν στην Πάτρα, οδηγήθηκαν όλοι στην Κρατική Ασφάλεια όπου μετά τις καταθέσεις, ο πατέρας της 15χρονης κατέθεσε μήνυση σε βάρος του καθηγητή πανεπιστημίου.


Μάλιστα, το κινητό τηλέφωνο του επίκουρου καθηγητή στην Πάτρα κατασχέθηκε και πρόκειται να σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας, για να εξεταστεί το περιεχόμενό του.


Από το περιβάλλον του πατέρα υποστηρίζεται ότι τόσο από τον καταγγελθέντα όσο και από τον αρμόδιο αξιωματικό καταβλήθηκε προσπάθεια να θεωρηθεί το περιστατικό λήξαν και να μην ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.


Ωστόσο, ο πατέρας ήταν ανένδοτος και ο επίκουρος καθηγητής κρατήθηκε τη νύχτα στην Ασφάλεια και το Σάββατο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.


 

Πηγή: sinidisi.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html