Ο Τάσος Αρνιακός τελείωσε το καλοκαίρι: «Το φθινοπωρινό σκηνικό έρχεται για τα καλά στην Ελλάδα και συνεχίζει μέχρι...» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Τάσος Αρνιακός τελείωσε το καλοκαίρι: «Το φθινοπωρινό σκηνικό έρχεται για τα καλά στην Ελλάδα και συνεχίζει μέχρι...»

στις   12:30 π.μ.  |  Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

 


Ο Τάσος Αρνιακός αναφέρθηκε σε φθινοπωρινό σκηνικό, που θα επικρατήσει στον καιρό το επόμενο χρονικό διάστημα, με την χώρα μας σιγά σιγά να αποχωρίζεται το καλοκαίρι και να μπαίνει σε... διαφορετική διάθεση.


Σύμφωνα με τον έμπειρο μετεωρολόγο, ο άστατος καιρός συνεχίζεται και αύριο (5/9), όπως συνέβη και σήμερα, με παρόμοιες συνθήκες με βροχές, καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, κεραυνοπτώσεις και χαλαζοπτώσεις, ιδιαίτερα στα ηπειρωτικά.


Στην Αττική, βέβαια, οι βροχές θα λείψουν και ο υδράργυρος θα ανέβει έως και στους 35 βαθμούς, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν φαινόμενα και η θερμοκρασία θα είναι λίγο πιο πεσμένη στους 32 βαθμούς.


Διαβάστε επίσης: Έκανε γνωστά τα δυσάρεστα η Χριστίνα Ρήγου: «Αγιασμός και πρώτες μέρες των σχολείων με βροχές, κρατά η ζέστη μέχρι...»


Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό μέχρι και το Σαββατοκύριακο, με το φθινοπωρινό τοπίο να είναι ακόμη εντονότερο από την νέα εβδομάδα στην χώρα μας.


 Athensmagazine.gr:

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html