«Βουτιά θανάτου» για 26χρονη influencer: Έπεσε στο κενό από τον 5ο - Το σημείωμα που άφησε πίσω « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

«Βουτιά θανάτου» για 26χρονη influencer: Έπεσε στο κενό από τον 5ο - Το σημείωμα που άφησε πίσω

Κατηγορία Διεθνή στις   7:40 μ.μ.  |  Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024


Μια τραγωδία έλαβε χώρα στην Τουρκία, καθώς η γνωστή TikToker, Koύμπρα Αικούτ, 26 ετών, βρήκε τραγικό τέλος πέφτοντας από πολυτελές διαμέρισμα, μετά από ανησυχητικό μήνυμα που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Η Αικούτ, η οποία είχε αποκτήσει παγκόσμια φήμη για τα viral βίντεο της «Γάμος χωρίς γαμπρό», βρέθηκε νεκρή στη συνοικία Sultanbeyli της Κωνσταντινούπολης την περασμένη Δευτέρα. Σύμφωνα με τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, δίπλα στη σορό της βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας.


Παράλληλα, θυμίζουμε το βίντεο-σοκ με τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης στον παλαίμαχο Τούρκο ποδοσφαιριστή της Φενέρ, Σερχάτ Ακίν


Η σταρ των social media, με ένα εκατομμύριο ακόλουθους στο TikTok και πάνω από 200.000 στο Instagram, είχε προκαλέσει ανησυχία στους θαυμαστές της με πρόσφατες αναρτήσεις για την απώλεια βάρους της. Έγραψε: «Έχω συγκεντρώσει την ενέργειά μου, αλλά δεν μπορώ να πάρω βάρος. Χάνω ένα κιλό κάθε μέρα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Πρέπει επειγόντως να πάρω βάρος».


Η «νευρική νύφη» και η αυτοκτονία


Η Αικούτ αστειευόταν χαρακτηρίζοντας τον εαυτό της ως «νευρική νύφη» σε ένα βίντεο που την έδειχνε να απολαμβάνει ένα μπέργκερ την ημέρα του «γάμου με τον εαυτό της». Η σορός της μεταφέρθηκε πίσω στη γενέτειρά της Προύσα για να ταφεί σε μια τελετή με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα παρόντες.


Αναφέρεται ότι έπεσε από το διαμέρισμά της στην οδό Gişe στην ελίτ γειτονιά Hasanpaşa. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα και η σορός της μεταφέρθηκε για νεκροψία σε ιδιωτικό νοσοκομείο.


Η γνωστή Τουρκάλα influencer Ντιλάν Πολάτ ήταν μεταξύ εκείνων που την αποχαιρέτησαν, όπως και ο δικηγόρος της Πολάτ, Ενές Τσετινκάγια, που φέρεται να ήταν ο μακροχρόνιος σύντροφος της Αϊκούτ. Οι θαυμαστές της πλημμύρισαν τη σελίδα της στο TikTok με αφιερώματα, αποκαλώντας την «άγγελο» και κάποια με «όμορφη καρδιά». Το τελευταίο βίντεο που μοιράστηκε πριν το θάνατό της την έδειχνε να καθαρίζει σχολαστικά το διαμέρισμά της.



Η σταρ των social media έγινε διάσημη στο TikTok το 2023 με το ιδιαίτερο «γάμο χωρίς σύντροφο». Φόρεσε ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα και τιάρα για την τελετή, δηλώνοντας: «Δεν μπορώ να βρω έναν άξιο γαμπρό για τον εαυτό μου».


Έφυγε με αυτοκίνητο στολισμένο με λουλούδια, κρατώντας την ανθοδέσμη της έξω από το παράθυρο, φωνάζοντας χαρούμενα. Κέρδισε εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους χάρη στο αισιόδοξο και ανάλαφρο περιεχόμενό της, με το οποίο πολλοί ταυτίστηκαν, χτίζοντας μία επιτυχημένη καριέρα.



Πηγή: Athensmagazine.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html