«Πωλείται μεγάλη ελληνική ομάδα! Ξένοι επενδυτές, πληρώνουν ήδη μεταγραφές» « Enimerosi 247

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

«Πωλείται μεγάλη ελληνική ομάδα! Ξένοι επενδυτές, πληρώνουν ήδη μεταγραφές»




Εντύπωση προκαλούν οι τελευταίες μεταγραφές στον Άρη, καθώς παρότι ξεκίνησε το καλοκαίρι υποτονικά, πλέον έχει… φορτσάρει και οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου θα έρθουν κι άλλα δυνατά ονόματα.


Όπως αποκαλύφθηκε μάλιστα στον «Ελλάδα FM», ο Άρης βρίσκεται πλέον σε μεταβατικό στάδιο για αλλαγή ιδιοκτησίας! Αν και ακόμα δεν έχει διαρρεύσει ποιοι θα είναι οι νέοι ιδιοκτήτες, το ρεπορτάζ αναφέρει πως είναι ξένοι και πιθανότατα Αμερικανοαυστραλοί.


Ο Θοδωρής Καρυπίδης εμφανίζεται να έχει βρει τους επενδυτές, οι οποίοι έχουν έτοιμο το πλάνο για την επόμενη μέρα. Ωστόσο μέχρι να ολοκληρωθούν όλα, θα «τρέχει» αυτός την ομάδα.


Βέβαια, οι νέοι επενδυτές είναι τόσο… ζεστοί να μπουν άμεσα στον Άρη, που ήδη βάζουν χρήματα και βοηθούν στις μεταγραφές, όπως τονίστηκε. Γι’ αυτό και το ρόστερ αναμένεται να είναι ανώτερο από πέρυσι και πιο ακριβό.


Το deal για την νέα εποχή λοιπόν είναι σχεδόν τελειωμένο, σύμφωνα με τον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό και απλά ο Καρυπίδης παραμένει στη θέση του για να γίνει ομαλά η αλλαγή μέσα στη χρονιά!


Πηγή: filathlos.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html