Γερεμέγεφ ή Ιωαννίδης με Άγιαξ; – Ο Αλόνσο έχει αποφασίσει ήδη! « Enimerosi 247

Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

Γερεμέγεφ ή Ιωαννίδης με Άγιαξ; – Ο Αλόνσο έχει αποφασίσει ήδη!




Ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις του, έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο καυτά ονόματα της ομάδας. Ο Γερεμέγεφ έχει καταφέρει να πετύχει τρία γκολ σε μόλις 25 τελικές προσπάθειες, με 15 από αυτές να βρίσκουν τον στόχο και 11 από αυτές να καταλήγουν στα δίχτυα.


Η αποδοτικότητα του Γερεμέγεφ είναι εξαιρετική για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή, ειδικά όταν η σύγκριση γίνεται με τις επιδόσεις του τελευταίου μεγάλου επιθετικού του Παναθηναϊκού, του Σισέ. Η ασταμάτητη φόρμα του Σουηδού φορ, ο οποίος έχει αναλάβει σημαντικό ρόλο στην επιθετική γραμμή της ομάδας, τον καθιστά φυσικό υποψήφιο για να ηγηθεί της επιθετικής προσπάθειας στον επερχόμενο αγώνα με τον Άγιαξ.


Με βάση την τρέχουσα φόρμα του, ο Γερεμέγεφ αναμένεται να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα, ενώ ο Ιωαννίδης φαίνεται ότι θα ξεκινήσει αρχικά από τον πάγκο.


Η επιλογή του Αλόνσο να δώσει τη θέση του βασικού στον Σκανδιναβό δείχνει την εμπιστοσύνη του προπονητή στην επιθετική ικανότητα του παίκτη και την επιθυμία του να αξιοποιήσει την τρέχουσα φόρμα του.


Η αναμέτρηση με τον Άγιαξ είναι ένα σημαντικό τεστ για τον Παναθηναϊκό και η παρουσία ενός φορ σε φόρμα όπως ο Γερεμέγεφ μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική. Οι φίλαθλοι της ομάδας αναμένουν με ανυπομονησία την απόδοση του Σουηδού επιθετικού, ο οποίος δείχνει έτοιμος να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία και να συνεισφέρει καθοριστικά στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού για πρόκριση στους επόμενους γύρους του Europa League.


Πηγή: olaprasina1908.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html