«Έσβησε» το γλυκό χαμόγελο της οδοντιάτρου Θάνιας Αγγελοπούλου « Enimerosi 247

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

«Έσβησε» το γλυκό χαμόγελο της οδοντιάτρου Θάνιας Αγγελοπούλου




«Έφυγε» από τη ζωή στα 58 της χρόνια μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, η Διευθύντρια της Οδοντιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, Θάνια (Θεανώ – Μαρία) Αγγελοπούλου.


Έσβησε το γλυκό χαμόγελο ενός δυναμικού ανθρώπου, με αρχές και απόψεις, που ασκούσε το λειτούργημα του οδοντιάτρου στο μεγαλύτερο Νοσοκομείο της Στερεάς τα τελευταία 15 χρόνια, έχοντας δουλέψει και στο ΙΚΑ Στυλίδας για πολλά χρόνια.


Ο χαμός της βύθισε στο πένθος την οικογένειά της και τους συναδέλφους της στο Νοσοκομείο Λαμίας, που έβγαλαν την παρακάτω ανακοίνωση:


«Οι γιατροί του Γ.Ν.Λαμίας εκφράζουμε τη θλίψη και την οδύνη μας για την απώλεια της Θάνιας Αγγελοπούλου που έφυγε σήμερα από κοντά μας. Υπήρξε αγαπητή συνάδελφος και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ν.ΙΑ.Λ., αγωνίστρια και δυναμική σε όλη της την πορεία.


Καλό ταξίδι Θάνια. Συλλυπητήρια στους αγαπημένους σου.»


Η αδερφή της Σοφία Αγγελοπούλου – Παπανικολάου, που έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, με ένα συγκινητικό μήνυμα την αποχαιρετά:


«Έφυγες ήρεμα γαλήνια πιο όμορφη από ποτέ και στην αγκαλιά του αγαπημένου σου γαμπρού . Θα μας λείψεις …. Σε αγαπάμε πολυ!!!»




Πηγή: lamiareport.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html