Ποντένσε: Πένθος για τον Πορτογάλο, έχασε δικούς του ανθρώπους στο αεροπορικό δυστύχημα στη Βραζιλία « Enimerosi 247

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

Ποντένσε: Πένθος για τον Πορτογάλο, έχασε δικούς του ανθρώπους στο αεροπορικό δυστύχημα στη Βραζιλία




Ο Ντανιέλ Ποντένσε με ανάρτηση του στα Social Media έκανε γνωστό πως έχασε δυο δικούς τους ανθρώπους στο συγκλονιστικό αεροπορικό δυστύχημα που έγινε στη Βραζιλία.


Εθνικό πένθος επικρατεί στη Βραζιλία για το αεροπορικό δυστύχημα που έγινε στο Σάο Πάολο την Παρασκευή (9/8), στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 62 επιβαίνοντες. Εκατοντάδες άνθρωποι θρηνούν για την απώλεια δικών τους ανθρώπων και εξ αυτών είναι ο Ντανιέλ Ποντένσε.


Ο Πορτογάλος εξτρέμ με ανάρτηση του στα Social Media είπε «αντίο» σε δυο δικούς του ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο συγκλονιστικό δυστύχημα. Ο κάτοχος του Conference League με τη φανέλα του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στη Μαρίνα, η οποία πιθανότητα είναι συγγενής του και τον σύζυγό της, Νέλβιο. Το ζευγάρι ζούσε μόνιμα στη Βραζιλία, από όπου ήταν ο άντρας της.


«Πηγαίνατε σε μια συναυλία, οι δυο σας, για κάποιον λόγο, το αεροπλάνο σας έπεσε... Σου ζητώ, Μαρίνα, να προσέχεις την οικογένεια που τόσο σε αγαπά. Δώσε στη γιαγιά ένα φιλί και αναπαύσου εν ειρήνη», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος winger στην ανάρτηση του.





Πηγή: gazzetta.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html