Προκαλεί ο πατέρας και αρνείται τον βιασμό της 9χρονης - Τι ζήτησε η μητέρα του παιδιού « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

Προκαλεί ο πατέρας και αρνείται τον βιασμό της 9χρονης - Τι ζήτησε η μητέρα του παιδιού

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   1:21 π.μ.  |  Κυριακή 11 Αυγούστου 2024



Προκλητική η στάση του πατέρα της 9χρονη στην Σπάρτη, ο οποίος σύμφωνα με τον δικηγόρο του αρνείται τον βιασμό αλλά παραδέχεται την ασέλγεια. Τα πρώτα λόγια της μητέρας.


Με αποδοκιμασίες από τον κόσμο οδηγήθηκε στα δικαστήρια Σπάρτης ο πατέρας που κατηγορείται ότι βίαζε την 9χρονη κόρη του. Ο 40χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί και παραδέχθηκε ότι ασελγούσε στο παιδί, αλλά όχι ότι το βίασε.


«Μου έχει πει ότι κάποια πράγματα που έχει κάνει θα τα ομολογήσει, γι’ αυτό που κατηγορείται δεν το έχει κάνει. Έτσι μου είπε, ότι έχει κάνει πράξεις γενετήσιες άλλες», είπε αρχικά ο δικηγόρος του 40χρονου, Γιώργος Λυμπέρης.


«Εκείνο που θέλει είναι να μην πάρει δημοσιότητα για την προστασία της οικογένειας, κυρίως των παιδιών. Είναι δύο ανήλικα παιδιά σε μια μικρή κοινωνία. Μου είπε ότι εγώ θα τα βγάλω από μέσα μου θα τα πω όλα στον ανακριτή, ό,τι ξέρω ό,τι έχει γίνει», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος του κατηγορούμενου.


Το μόνο που ζητάει η μητέρα


Η ανατριχιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε από τον 11χρονο γιο της οικογένειας και στήθηκε αστυνομική επιχείρηση υπό άκρα μυστικότητα για τη σύλληψή του.


Μιλώντας στο Mega η μητέρα της 9χρονης που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, είπε: «Με το μόνο που θέλω να ασχοληθώ είναι η ψυχική υγεία των παιδιών μου. Να μπορώ να τα προστατεύσω, να μπει ένας ειδικός παιδοψυχολόγος να τα βοηθήσει να ξεπεράσουν αυτό που έχει συμβεί με τον πατέρα τους. Είναι το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει».


Πηγή: reader.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html