Έπεσε αεροπλάνο – 62 Νεκροι « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Έκτακτο: Συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Έπεσε αεροπλάνο – 62 Νεκροι

στις   10:01 μ.μ.  |  Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024



Τραγική κατάληξη είχε η πτήση ενός επιβατικού αεροσκάφους στην Πολιτεία Σάο Πάολο της Βραζιλίας, όπου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλοι οι επιβαίνοντες έχουν χάσει τη ζωή τους. Το αεροσκάφος τύπου ATR-72, που ανήκε στην αεροπορική εταιρεία Voepass Linhas Aéreas, μετέφερε 62 άτομα, συμπεριλαμβανομένων 58 επιβατών και 4 μελών πληρώματος.


Η διαδρομή της μοιραίας πτήσης



Το αεροπλάνο αναχώρησε από το Κασκαβέλ, στην πολιτεία Παρανά, με προορισμό το Γκουαρούλιος, το διεθνές αεροδρόμιο του Σάο Πάολο. Ωστόσο, λίγο πριν την προγραμματισμένη άφιξή του, το αεροσκάφος συνετρίβη στην πόλη Βινχέδο, προκαλώντας πανικό και θλίψη τόσο στους συγγενείς των επιβατών όσο και σε όλη τη χώρα.


Ο Λούλα Ντα Σίλβα εκφράζει τη θλίψη του



Ο Πρόεδρος της Βραζιλίας, Λούλα ντα Σίλβα, μιλώντας σε μια εκδήλωση στο νότιο τμήμα της χώρας, ζήτησε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τραγωδίας, δίχως να αναφερθεί σε λεπτομέρειες για την πηγή των πληροφοριών του. Η δήλωσή του αυτή ήρθε λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της συντριβής, με τα λόγια του να επιβεβαιώνουν τη σοβαρότητα της κατάστασης.



Επιβεβαίωση από τις αρχές και μαρτυρίες


Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της πολιτείας Σάο Πάολο επιβεβαίωσε μέσω των κοινωνικών δικτύων ότι ένα αεροσκάφος συνετρίβη στην πόλη Βινχέδο. Επτά συνεργεία πυροσβεστών στάλθηκαν άμεσα στην περιοχή του ατυχήματος για να συνδράμουν στην επιχείρηση διάσωσης και κατάσβεσης της φωτιάς που ξέσπασε μετά τη συντριβή.


Βίντεο που κυκλοφόρησαν στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν τη στιγμή που το αεροσκάφος κατευθύνεται απότομα προς το έδαφος, πριν καταλήξει σε μια συστάδα δέντρων, ακολουθούμενο από ένα μεγάλο σύννεφο μαύρου καπνού. Ένα άλλο βίντεο δείχνει φλόγες και καπνό να βγαίνουν από την άτρακτο του αεροσκάφους, που φαινόταν να έχει προσκρούσει στην πλευρά ενός σπιτιού. Τα πλάνα δείχνουν καμένα συντρίμμια και τουλάχιστον ένα σώμα να είναι διάσπαρτο στους κήπους της οικιστικής περιοχής, ενώ τα οχήματα έκτακτης ανάγκης καταφθάνουν στο σημείο.

Αναμένονται περισσότερες πληροφορίες


Η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά σοβαρή, με τις αρχές να βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή. Η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης συνεχίζεται, ενώ αναμένεται να δοθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αίτια της τραγωδίας, καθώς και για την ταυτότητα των θυμάτων.


Η συντριβή αυτή προσθέτει έναν ακόμη θλιβερό σταθμό στην ιστορία των αεροπορικών δυστυχημάτων της Βραζιλίας, μιας χώρας που έχει βιώσει πολλές τέτοιες τραγωδίες στο παρελθόν. Οι αρχές και οι κάτοικοι παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις, ενώ η χώρα βυθίζεται σε ένα νέο κύμα πένθους και περισυλλογής.





Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html