Τραγωδία: Βρέθηκε νεκρός ο 32χρονος πυροσβέστης « Enimerosi 247

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Τραγωδία: Βρέθηκε νεκρός ο 32χρονος πυροσβέστης



 Ο 32χρονος είχε πάει στο φαράγγι για πεζοπορία με την φίλη του

Τα ίχνη του είχαν χαθεί στη διάρκεια πεζοπορίας – Στήθηκε μεγάλη επιχείρηση των αρχών


Σύμφωνα με το rethnea.gr, ο νεαρός μαζί με την κοπέλα του ξεκίνησαν την κατάβαση στο φαράγγι από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου.



Νεκρός εντοπίστηκε πριν από λίγο ο 32χρονος άνδρας που είχε χαθεί στο Κουρταλιώτικο φαράγγι. Για τον εντοπισμό του είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση των αρχών, η οποία ξεκίνησε γύρω στις 7 το απόγευμα της Τρίτης, όταν και ενημερώθηκαν για το γεγονός.



Ο άτυχος 32χρονος, ο οποίος να σημειωθεί ήταν πυροσβέστης είχε πάει εκδρομή στο φαράγγι του Κουρταλιώτη με μία φίλη του. Όταν η νεαρή γυναίκα πλησίασε στη γέφυρα του Πρέβελη και το κινητό της ανέκτησε σήμα, γνωστοποίησε στις αρχές ότι τα ίχνη του 32χρονου είχαν χαθεί.



Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες προς το τέλος της διαδρομής ο 32χρονος που υπηρετεί στο Ηράκλειο θέλησε να κολυμπήσει ενώ η σύντροφος του συνέχισε τη διαδρομή πεζή. Ενώ κινούνταν παρέα, ο ένας μέσα στο νερό και η κοπέλα από τα βράχια, τα ίχνη του άντρα χάθηκαν.


Βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του

Η κοπέλα τον αναζήτησε τον περίμενε για αρκετή ώρα στο σημείο που τον είδε για τελευταία φορά δίχως όμως να φανεί. Όταν έφτασε στη γέφυρα της λίμνης και διαπίστωσε ότι εκείνος δεν ήταν εκεί, ενημέρωσε τις αρχές. Η ώρα ήταν 18:15. Άμεσα σήμανε συναγερμός και στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν 25 πυροσβέστες, με δύο οχήματα, δύο οχήματα της ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο και η ομάδα Σ.μη.ΕΑ της ΠΕΠΥΔ Κρήτης, καθώς και ομάδα του Ερυθρού Σταυρού.



Στην επιχείρηση εντοπισμού συνδράμει και ένα drone. Μόλις έπεσε το σκοτάδι τα πράγματα δυσκόλεψαν όμως οι διασώστες δεν το έβαλαν κάτω. Με τους φακούς ανά χείρας χτένιζαν σπιθαμή προς σπιθαμή τον ποταμό και τα βράχια αναζητώντας κάποιο ίχνος του 32χρονου. Μέχρι στιγμής ο νεαρός δεν είχε εντοπιστεί, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html