Πίστες ’24 – ‘25: Αυτά είναι τα νέα σχήματα στα μπουζούκια που θα κάνουν τις μεγαλύτερες «ζημιές» « Enimerosi 247

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

Πίστες ’24 – ‘25: Αυτά είναι τα νέα σχήματα στα μπουζούκια που θα κάνουν τις μεγαλύτερες «ζημιές»


Ο Αύγουστος δεν είναι μόνο ο κατεξοχήν μήνας των διακοπών. Είναι και ο μήνας των μεταγραφών. Η εποχή που οι οπαδοί αδημονούν για παιχταράδες, τους ονειρεύονται με τα χρώματα της ομάδας τους και γκρεμίζουν αεροδρόμια, άμα λάχει, για να τους υποδεχθούν.


Πέρα όμως από το ποδόσφαιρο, ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού είναι καυτός και για τις μεταγραφές στις… πίστες. Όπως και οι πρόεδροι των ομάδων, μεγάλα deal κλείνουν οι επιχειρηματίες των νυχτερινών κέντρων. Και όπως συμβαίνει με τους παιχταράδες της μπάλας, σπουδαία ονόματα της νύχτας σχηματίζουν dream teams στα μπουζούκια!


Ο φετινός χειμώνας λοιπόν επιφυλάσσει μεγάλες συγκινήσεις και έχει να παρουσιάσει ανατρεπτικά σχήματα καλλιτεχνών. Το πιο «ηχηρό» εξ αυτών είναι του Αντώνη Ρέμου με τη Δέσποινα Βανδή. Οι δυο τους ενώνουν τις δυνάμεις (και τις φωνές τους) στο «NOX», σε μια συνεργασία που αν μη τι άλλο υπόσχεται δυνατές μουσικές βραδιές.


Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα συμπράξει από τις αρχές του φθινοπώρου στο «Fantasia» με τη Λένα Ζευγαρά και μαζί θ’ ανηφορίσουν έπειτα στη Θεσσαλονίκη. Θα τους διαδεχθεί έπειτα ο Νίκος Οικονομόπουλος, που εν τω μεταξύ από τις αρχές Σεπτεμβρίου (και ενόψει της ΔΕΘ) θα εμφανίζεται στην «Πύλη Αξιού» της συμπρωτεύουσας.


Την αντίθετη διαδρομή θ’ ακολουθήσει η Πάολα, που έρχεται στην Αθήνα σε νέο χώρο με την επωνυμία «Theama athens live stage» και θα συνεργαστεί με τον Νίνο. Η Άννα Βίσση, από την πλευρά της, θα βρίσκεται και πάλι στο «Hotel Ermou», ενώ η Νατάσα Θεοδωρίδου θα βρίσκεται για μια ακόμη σεζόν στην «Ακτή Πειραιώς».


Αυτός θα συμβεί φέτος χωρίς παρτενέρ, αφού ο Γιώργος Κακοσαίος μετακομίζει στον «Βοτανικό» για να συνεργαστεί με τον Γιώργο Σαμπάνη. Οι Φέρρης-Απέργης θα συμπράξουν ξανά έπειτα από ένα διάλειμμα στο «Ποσειδώνιο», ενώ ο Πέτρος Ιακωβίδης θα βρίσκεται στο «Vogue Club Athens».


Ο Νίκος Βέρτης θα συνεχίσει κανονικά φέτος στο «Yton», έχοντας μάλιστα παρτενέρ έπειτα από πολλά χρόνια, μιας και θα εμφανίζεται μαζί του από τον Οκτώβρη η Ζόζεφιν. Δυνατές συγκινήσεις, εξάλλου, υπόσχεται η σύμπραξη των Λευτέρη Πανταζή και Έλλης Κοκκίνου στο «Romeo», ενώ στο «LAV STAGE» θα βρίσκεται για μια ακόμη σεζόν η Καίτη Γαρμπή, έχοντας δίπλα τον Γιώργο Λιβάνη.


Όσο για τους ακόμα πιο… σκληροπυρηνικούς και αθεράπευτα μερακλήδες, θα υπάρχει και φέτος η επιλογή του «Εμπατή North Stage», όπου θα εμφανίζεται ξανά ο σπουδαίος Θέμης Αδαμαντίδης.


Πηγή: menshouse.gr


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html