Ο βιασμός με χάπι που κατήγγειλε 18χρονη οδήγησε στη σύλληψη 30χρονου από την Σουηδία « Enimerosi 247

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Ο βιασμός με χάπι που κατήγγειλε 18χρονη οδήγησε στη σύλληψη 30χρονου από την Σουηδία




Ο βιασμός που κατήγγειλε η 18χρονη βρίσκεται υπό διερεύνηση. Η Ρόδος περιμένει την ολοκλήρωση της αστυνομικής έρευνας, για να μάθει την αλήθεια.


Η Ρόδος στο επίκεντρο μετά την καταγγελία που έκανε 18χρονη στην αστυνομία. Ο βιασμός που περιέγραψε οδήγησε στη σύλληψη 30χρονου Σουηδού που αρνείται τα πάντα. Η ομοεθνής του, πιθανολογεί ότι έριξε χάπι στο ποτό της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντισταθεί. Όπως ανέφερε τη μετέφερε σε δωμάτιο ξενοδοχείου και εκεί την κακοποίησε σεξουαλικά. Όταν συνήλθε πήγε σε αστυνομικό τμήμα και περιέγραψε τα όσα έζησε και θυμόταν. Η υπόθεση περνά πλέον στα χέρια της δικαιοσύνης, που καλείται να αξιολογήσει όλα τα στοιχεία και να πάρει απόφαση.


Η μόλις 18 χρόνων κοπέλα είπε ότι κατανάλωνε ποσότητες αλκοόλ σε μπαρ, μαζί με τον συμπατριώτη της ως τις 7 το πρωί της περασμένης Παρασκευής (09-08-2024), αλλά πιθανολόγησε ότι έριξε κάτι στο ποτό της γιατί ξύπνησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διαμένει ο 30χρονος έχοντας απώλεια μνήμης, με αποτέλεσμα να εκτιμά ότι εκείνος την βίασε χωρίς να μπορεί να αντισταθεί.


Η 18χρονη υποστήριξε ότι όταν γύρισε στο διαμέρισμά της είδε μελανιές στους γλουτούς της και τόνισε ότι δεν έχει κάνει μπάνιο για να κρατήσει αποδεικτικά στοιχεία. Τόνισε μάλιστα ότι πριν από ενάμιση χρόνο περίπου είχε πέσει θύμα βιασμού και είχε καταγγείλει το γεγονός στις αρχές της Σουηδίας.


Μετά την καταγγελία της 18χρονης, οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον ομοεθνή της τον οποίο εντόπισαν το πρωί του Σαββάτου, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου με κατηγορίες για βιασμό και χορήγηση ναρκωτικών. Ο 30χρονος αρνείται τα πάντα και η νεαρή υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική και τοξικολογική εξέταση, για να εξακριβωθεί τι συνέβη.


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html