Οι ζωδιακές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 15/8/2024 « Enimerosi 247

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024

Οι ζωδιακές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 15/8/2024




Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου από την Αθηνά Βαγενά.


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλο τον κόσμο! Ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο τα άστρα μας κατευθύνουν να επιλύσουμε διαφορές, να συναντήσουμε πρόσωπα του παρελθόντος, να αποκαταστήσουμε σχέσεις, να αναθεωρήσουμε για αποφάσεις του παρελθόντος αλλά και να νιώσουμε και πάλι για λίγο σαν παιδιά απολαμβάνοντας την ελευθερία που μας προσφέρει το καλοκαίρι! Η Σελήνη σήμερα ολοκληρώνει την πορεία της στον Τοξότη, ενώ ο Ερμής περνά φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα … Αναδύεται η σπίθα της δημιουργικότητας και του ενθουσιασμού για να βάλουμε μπροστά σχέδια που είχαν μείνει στη μέση! 4 ζώδια σήμερα θα έχουν σημαντικές επαφές με άρωμα παρελθόντος: Είναι οι Κριοί – Ζυγοί και οι Λέοντες, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου!


Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου


Κριός – Ευκαιρίες επανασύνδεσης

Αγαπητέ μου Κριέ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Σήμερα ανήμερα του δεκαπενταύγουστου, ο Ερμής περνά φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα και βρίσκεσαι στην κατάλληλη περίοδο για να επανεξετάσεις παλιές ιδέες, σχέδια και επιθυμίες. Πολύ πιθανές είναι οι συναντήσεις με παλιούς φίλους ή έρωτες από το παρελθόν ενώ δεν λείπει και η ευκαιρία μίας αισθηματικής επανασύνδεσης. Αν είσαι σε μία σχέση, δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της! Η Σελήνη από τον Τοξότη συνεχίζει να διατηρεί και σήμερα ένα εύθυμο, αισιόδοξο και ταξιδιάρικο κλίμα στην ημέρα σου!


Ταύρος – Αναθεωρήσεις του παρελθόντος

Φίλε μου Ταύρε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Σήμερα ο Ερμής γυρνά φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα και από αυτή την θέση αναμένεται να σε ταλαιπωρήσει το επόμενο διάστημα! Πολύ πιθανές είναι οι παρεξηγήσεις με άτομα της οικογένειας ή καθυστερήσεις και αναποδιές σε υποθέσεις που αφορούν το σπίτι – το οίκημα, προσοχή σε βλάβες ή επισκευές. Χρησιμοποίησε αυτόν τον χρόνο για να επανεξετάσεις παλιές οικογενειακές διαμάχες και να προσπαθήσεις να τις επιλύσεις ενώ καλό είναι το διάστημα για έναν ουσιαστικό συναισθηματικό απολογισμό! Η Σελήνη από τον Τοξότη, ενισχύει την απόλυτη στάση και συμπεριφορά σου αυτή την ημέρα, προσπάθησε να αποφύγεις την κτητική συμπεριφορά!


Δίδυμοι – Επικοινωνιακά στραβάδια!

Φίλε μου Δίδυμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σου ο Ερμής, σήμερα επιστρέφει φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα επηρεάζοντας το επόμενο διάστημα τον τομέα της επικοινωνίας και τις μετακινήσεις σου. Πρόσεξε τις παρεξηγήσεις με τους γύρω σου, φρόντισε το όχημά σου και λειτούργησε πιο συνετά, συγκροτημένα και προγραμματισμένα ιδιαίτερα στις μετακινήσεις σου. Είναι πιθανό να προκύψουν καθυστερήσεις σε ταξίδια ή προβλήματα με το αυτοκίνητο. Χρησιμοποίησε αυτόν τον χρόνο για να επανεξετάσεις τις επικοινωνιακές σου τακτικές και να βελτιώσεις τις σχέσεις με άτομα που είχες παρεξηγηθεί σε παρελθόντα χρόνο. Άλλωστε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Τοξότη δίνει έμφαση στον τομέα των σχέσεων!


Καρκίνος – Προσπαθείς να καλύψεις κάθε ανάγκη

Αγαπητέ μου Καρκίνε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Μέρα γιορτής που την απολαμβάνεις παραδοσιακά, συνήθως με την παρέα των ανθρώπων που είναι ή αισθάνεσαι ως οικογένεια! Η Σελήνη από τον Τοξότη σήμερα ωστόσο εντείνει το άγχος γιατί θέλεις όλα να είναι έτσι όπως έχεις ορίσει και είσαι ιδιαίτερα βιαστικός να καλύψεις όλες τις ανάγκες της ημέρας! Σημαντικό νέο για σήμερα είναι ότι ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στον Λέοντα επηρεάζοντας άμεσα τα οικονομικά σου. Μπαίνεις σε περίοδο που είναι πολύ πιθανό να προκύψουν καθυστερήσεις σε πληρωμές ή οικονομικές συμφωνίες. Πρόσεξε τις παρορμητικές αγορές και προστάτεψε τα αντικείμενά σου για να αποφύγεις απώλειες. Μην ξεχνάς να ελέγχεις προσεκτικά τους λογαριασμούς και τις οικονομικές συναλλαγές.


Λέων – Αναθεωρείς αποφάσεις

Φίλε μου Λέοντα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Μέρα γιορτινή και ο Ερμής επιστρέφει φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα φέρνοντας ένα προσωρινό κύμα νοσταλγίας και αναθεώρησης στη ζωή σου! Δεν παύει όμως να προκαλούνται και καθυστερήσεις στα σχέδια σου, παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σου, μικρά αλλά εκνευριστικά στραβάδια στην καθημερινότητά σου, στο πρόγραμμά σου! Αναθεωρείς όμως για σφάλματά σου, διορθώνεις λάθη σου και επανεξετάζεις τον τρόπο που λειτουργείς στις σχέσεις σου! Κάποιες παλιές σκέψεις και ιδέες θα αρχίσουν να μπαίνουν και πάλι σε εφαρμογή! Η Σελήνη σήμερα από τον Τοξότη προσφέρει και μία αισθηματική ικανοποίηση με άρωμα παρελθόντος!


Παρθένος – Ακολούθησε το ένστικτό σου

Φίλε μου Παρθένε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Μπαίνουμε σε ένα επίμαχο διάστημα για το ζώδιο σου, αφού σταδιακά σχηματίζεται ένα ταυ-τετράγωνο στον μεταβλητό σταυρό που ανήκεις, δεδομένου αυτού αισθάνεσαι κάπως μπλοκαρισμένος και προβληματισμένος. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι ότι ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σου περνά φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο σου, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τον ψυχισμό σου. Είναι καλή στιγμή για ενδοσκόπηση και αυτογνωσία. Χρησιμοποίησε αυτόν τον χρόνο για να επανεξετάσεις παλιές συνήθειες και να εργαστείς πάνω στην ψυχική σου ενδυνάμωση. Απόφυγε τις σημαντικές αποφάσεις και ακολούθησε το ένστικτό σου!


Ζυγός – Επανένωση με φίλους του παρελθόντος

Αγαπητέ μου Ζυγέ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Η Σελήνη ολοκληρώνονται σήμερα την πορεία της στο ζώδιο του Τοξότη συνεχίζει να προσφέρει αέρα επικοινωνίας, αισιοδοξίας και ανανέωσης στην καθημερινότητά σου! Σήμερα όμως ο Ερμής περνά φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα, από αυτή τη θέση αναμένεται να προκληθούν και κάποιες παρεξηγήσεις με φίλους ή καθυστερήσεις στα σχέδια σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή ωστόσο για να επανεξετάσεις τις φιλικές σου σχέσεις και να λύσεις παλιές διαφορές. Πρόσεξε τις νέες γνωριμίες και μην βιαστείς να εμπιστευτείς ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καλά.


Σκορπιός – Καθυστέρηση στην επίτευξη στόχων

Αγαπημένε μου Σκορπιέ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Σήμερα δίνεις έμφαση σε ό,τι έχει αξία, είναι σημαντικό ή αποτελεί έναν σταθερό σταθμό στη ζωή σου! Σημαντικό νέο της ημέρας είναι ότι ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στο Λέοντα και από αυτή τη θέση προκαλεί ένα πάγωμα ή μία καθυστέρηση στα επαγγελματικά σου σχέδια! Θυμήσου ότι το διάστημα δεν είναι κατάλληλη για σοβαρές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον της καριέρας σου! Είναι μία καλή ευκαιρία σταδιακά να επανεξετάσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους και να βελτιώσεις τη στρατηγική σου.


Τοξότης – Κάνεις πραγματικότητα ένα σχέδιο του παρελθόντος

Φίλε μου Τοξότη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Η Σελήνη σήμερα ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο σου, σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Ερμή που από σήμερα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο Λέοντα. Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις ένα παλιό σχέδιο πραγματικότητα ή και για να συναντήσεις ανθρώπους που είχες να δεις καιρό! Ωστόσο, το επόμενο διάστημα μπορεί να νιώσεις προσωρινά μπλοκαρισμένος, αναζητώντας ποια είναι η κατάλληλη απόφαση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση σου ή τα συμφωνητικά σου! Κάποιες μικρές αναποδιές σε μετακινήσεις είναι αναμενόμενες, φρόντισε να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό!


Αιγόκερως – Πες όχι στο δράμα

Αγαπητέ μου Αιγόκερε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Σήμερα δεν έχεις και τόσο πολύ διάθεση για κοινωνικές συνεστιάσεις, γιορτές και πανηγύρια, η διάθεση σου για απομόνωση καλά κρατεί και αυτή την ημέρα και επιθυμείς πολύ περισσότερο να αφουγκραστείς τα συναισθήματα και τις προσωπικές σου επιθυμίες! Ο Ερμής σήμερα περνά φαινομενικά ανάδρομος στο Λέοντα, σε ανησυχούν τα οικονομικά, οι λογαριασμοί, οι υποχρεώσεις που τρέχουν! Παράλληλα υπάρχουν και κάποια γεγονότα που σου θυμίζουν το χτες και είναι σαν να σου ξύνουν κάποιες πληγές που διεγείρουν την ανασφάλειά σου! Προσπάθησε αυτή τη μέρα να μη δραματοποιείς τις καταστάσεις!


Υδροχόος – Επίλυση διαφωνιών

Φίλε μου Υδροχόε, η ψυχή της παρέας είσαι και σήμερα αφού η Σελήνη συνεχίζει να πορεύεται στο ζώδιο του Τοξότη. Ιδιαίτερα αυτή την ημέρα όπου και ο Ερμής περνά φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα, έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις φίλους του παρελθόντος, ή και να γίνει ένα βήμα επαναπροσέγγισης με έναν έρωτα του χτες.Βρίσκεσαι σε ένα στάδιο που επανεξετάζεις τις σχέσεις σου προκειμένου να δώσεις λύσεις σε παλιές διαφορές, ενώ ακούς και την πλευρά των ανθρώπων που είχες έρθει σε παρεξήγηση και σου λύνονται πολλά μυστήρια που σε βασάνιζαν. Απόλαυσε μία ευχάριστη ψυχαγωγική ημέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!


Ιχθύες – Ακολουθείς τα κοινωνικά «πρέπει»

Φίλε μου Ιχθύ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Σήμερα Πέμπτη η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Τοξότη και εσύ επικεντρώνεσαι κυρίως στα κοινωνικά πρέπει, φροντίζοντας να πάρεις τα τηλέφωνά σου και να ευχηθείς σε όποιον γιορτάζει ή οργανώνοντας κοινωνικές συνεστιάσεις, γιατί έτσι πρέπει να γίνει ή είναι το σωστό! Σημαντικό νέο της ημέρας είναι ότι ο Ερμής περνά φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα, από αυτή τη θέση διεγείρει το στρες το επόμενο διάστημα, για το λόγο ότι στην καθημερινότητά σου θα προκύπτουν μικρές αναποδιές. Η περίοδος αυτή ωστόσο κρίνεται κατάλληλη για να επανεξετάσεις τις συνήθειες σου και να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση!


Πηγή: flash.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html