Οι New York Times «έπιασαν» τη σφαίρα δίπλα από το κεφάλι του Τραμπ – Το απίστευτο κλικ « Enimerosi 247

Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Οι New York Times «έπιασαν» τη σφαίρα δίπλα από το κεφάλι του Τραμπ – Το απίστευτο κλικ




Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ο πλανήτης τις εξελίξεις γύρω από την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ, σε προεκλογική του ομιλία στην Πενσιλβάνια.



Οι New York Times δημοσιεύουν φωτογραφία που δείχνει τη σφαίρα να περνάει ακριβώς πίσω από το κεφάλι του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.





Η φωτογραφία είναι του φωτογράφου των New York Times Doug Mills δείχνει μια σφαίρα ακριβώς πίσω από το κεφάλι του Ντόναλντ Τραμπ.



Ποιος ήταν ο δράστης που πυροβόλησε τον Ντόναλντ Τραμπ – Τον ταυτοποίησε το FBI

Το FBI ταυτοποίησε τον δράστη της επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ σε ομιλία του στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, με την πληροφορία να μεταδίδεται από δημοσιογράφο του CNN, επικαλούμενος πηγές.



Αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος βρισκόταν έξω από τον χώρο που διεξαγόταν η προεκλογική ομιλία, υποστηρίζει ότι είδε τον ένοπλο να ανεβαίνει σε μια στέγη και προσπάθησε να προειδοποιήσει την Αστυνομία.





Το FBI κατονόμασε τον 20χρονο Τόμας Μάθιου Κρουκς ως δράστη της απόπειρας δολοφονίας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.



Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 20χρονος Κρουκς φέρεται πως φορούσε μπλούζα που σχετίζεται με ομάδες οι οποίες δραστηριοποιούνται στον χώρο της ακροδεξιάς, οπότε εξετάζεται ενδεχόμενη εμπλοκή του με τον συγκεκριμένο χώρο.

 

Πηγή: reader.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html