Φωτιά στην Πάτρα: Δραματικές στιγμές μπροστά στην κάμερα του Mega – «Είναι εγκλωβισμένη» – «Που είσαι; Έλα κάτω, Κατερίνα» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Φωτιά στην Πάτρα: Δραματικές στιγμές μπροστά στην κάμερα του Mega – «Είναι εγκλωβισμένη» – «Που είσαι; Έλα κάτω, Κατερίνα»

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   4:38 μ.μ.  |  Τρίτη 9 Ιουλίου 2024




Αποκαρδιωτικές οι εικόνες από τη μεγάλη φωτιά στην Πάτρα.

Η φωτιά που καίει ανεξέλεγκτη στην Πάτρα δεν λέει να κοπάσει και οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν πραγματικά σκληρή μάχη, προκειμένου να τη θέσουν υπό έλεγχο και να γλιτώσουν ανθρώπους και περιουσίες.


Συνεργείο του Mega, με τη ρεπόρτερ Ελένη Ασημακοπούλου, βρίσκεται από την αρχή στο σημείο, προκειμένου να καταγράψει την καταστροφή και την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλουν οι πυροσβέστες.


Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν μπροστά στην κάμερα του Mega, όταν μια γυναίκα σε απόγνωση προσπαθούσε να επικοινωνήσει με έναν δικό της άνθρωπο που βρισκόταν πολύ κοντά στη φωτιά.


«Είναι εγκλωβισμένη εδώ μέσα, δεν μπορεί να περάσει από τη φωτιά», είπε η γυναίκα με τρεμάμενη φωνή στην ρεπόρτερ.


Κατόπιν πήρε τηλέφωνο και με λυγμούς είπε: «Που είσαι, Κατερίνα; Έλα κάτω, Κατερίνα, θα με αποτελειώσεις…», τη στιγμή που η ρεπόρτερ του Mega προσπαθούσε να την ηρεμήσει.




«Να τη, έρχεται», είπε μετά από λίγα δευτερόλεπτα και όπως είδαμε στις οθόνες μας, ο άνθρωπός της εμφανίστηκε μέσα από τους καπνούς.


Πηγή:  zappit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html