Έστειλε μήνυμα ο Μεντιλίμπαρ! Αυτός ο στόχος του - Ατάκα για Conference « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Έκτακτο: Ισχυρή σεισμική δόνηση στήν Χώρα.

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Έστειλε μήνυμα ο Μεντιλίμπαρ! Αυτός ο στόχος του - Ατάκα για Conference

στις   5:36 μ.μ.  |  Τρίτη 2 Ιουλίου 2024



 Ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού έδωσε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του και αναφέρθηκε τόσο στους στόχους του για τη νέα χρονιά, όσο στην κατάκτηση του Conference.


Έστειλε μήνυμα ο Μεντιλίμπαρ! Αυτός ο στόχος του - Ατάκα για Conference

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Συνέντευξη στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Onda Cero και στην εκπομπή Radioestadio Noche έδωσε ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού που αναφέρθηκε για την παρουσία του στην Ελλάδα, τους στόχους του, αλλά και το Conference League το οποίο κατέκτησε με τους Ερυθρόλευκους την χρονιά που ολοκληρώθηκε.


«Αποδέχθηκα την πρόταση του Ολυμπιακού μέσα σε δύο ώρες. Αποφασίσαμε με την ομάδα μου να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, με την εμπειρία να είναι εξαιρετική. Φαίνεται ότι όταν φτάσεις τα 60 πρέπει να αποσυρθείς, αλλά ήρθε η ώρα να συνεχίσω και να κερδίσω πράγματα που δεν είχα κερδίσει μέχρι τώρα.


Στο Conference League φτάσαμε στο σημείο να πιστεύουμε ότι μπορούσαμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο», είπε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που παράλληλα  αναφέρθηκε στην μεγάλη πρόκριση επί της Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι στον ημιτελικά, λέγοντας πως ποτέ δεν φανταζόταν πως θα έκαναν αυτή την πορεία, αλλά τώρα ξέρει πως η δυναμική του συλλόγου είναι πολύ μεγάλη.


 Sportdog.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html