Διάσημες Ελληνίδες που πέρασαν από τα καλλιστεία και δεν το θυμάται κανείς « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Διάσημες Ελληνίδες που πέρασαν από τα καλλιστεία και δεν το θυμάται κανείς

Κατηγορία Lifestyle στις   10:00 π.μ.  |  Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024


Έκαναν καριέρα στην υποκριτική, το τραγούδι και τη δημοσιογραφία και την παρουσίαση εκπομπών και τηλεπαιχνιδιών, όμως κάποτε είχαν λάβει μέρος στα καλλιστεία. Και -ενδεχομένως- κανείς δεν το θυμάται.



Η Μαρία Τζομπανάκη, η οποία πριν από μερικές ημέρες είπε αντίο στην Καλλιόπη του «Σασμού», έχει κάνει λαμπρή καριέρα στην τηλεόραση και το θέατρο με τους ρόλους της να γράφουν ιστορία. Η ηθοποιός ωστόσο είχε λάβει μέρος στα καλλιστεία το 1975, όπου ξεχώρισε με την παρουσία της και κέρδισε τον τίτλο της Αναπληρωματικής Μις Ελλάς.





Παναγιώτα Βλαντή



Ήταν το 1988 όταν η Παναγιώτα Βλαντή είχε λάβει μέρος στα καλλιστεία. Η 19χρονη τότε είχε δηλώσει συμμετοχή με το όνομα Γιώτα Γεωργαλά και είχε φτάσει μέχρι τη 12άδα του διαγωνισμού, χωρίς να καταφέρει να κερδίσει κάποιον τίτλο.




«Ήμουν πολύ ντροπαλή στο σχολείο. Η αδελφή μου ήταν πολύ πιο κοινωνική. Σταρ! Δεν είχαμε ανταγωνισμό με την αδελφή μου. Ήταν επανάσταση το ότι πήρα μέρος στα καλλιστεία.

Οι γονείς μου ήταν κάθετα αρνητικοί στο ενδεχόμενο να ασχοληθώ με την υποκριτική και έτσι πήγα στα καλλιστεία. Τελικά, δεν τους πείραξε καθόλου. Πλήρωνα τη δραματική σχολή με το χαρτζιλίκι που έβγαζα από τις φωτογραφήσεις» είχε δηλώσει η ηθοποιός στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».



Λίτσα Γιαγκούση



Η Λίτσα Γιαγκούση, η οποία έχει ξεχωρίσει με τις μεγάλες της επιτυχίες στα 90s’ πριν λάμψει το άστρο της ως τραγουδίστρια, είχε λάβει μέρος στα καλλιστεία. Συγκεκριμένα δήλωσε συμμετοχή το 1981 και -όπως έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της- πήγε μετά από παρότρυνση φίλων της.

«Αν μπορούσα να το ξανακάνω, δεν θα το ξαναέκανα. Από μικρή ήθελα να γίνω τραγουδίστρια, γι’ αυτό είχα ζητήσει τότε» είχε δηλώσει στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου».



Μαίρη Μηλιαρέση



Το όνομα της Μαίρης Μηλιαρέση είναι άμεσα συνδεδεμένο στο μυαλό μας με το «Ρουκ Ζουκ» που προβλήθηκε το 1994 και για τρία χρόνια στο Mega.



Η Μαίρη Μηλιαρέση όμως πριν από την ενασχόληση με την τηλεόραση, είχε λάβει μέρος στα καλλιστεία. Είχε λάβει μέρος στη διοργάνωση του 1983 και είχε στεφθεί Β’ Αναπληρωματική Μις Ελλάς.



Μπάγια Αντωνοπούλου




Η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι η δημοσιογράφος που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε από τη συμμετοχή της στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, από όπου και αποχώρησε γιατί τσακώθηκε με τον παρουσιαστή.



Πριν ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία όμως, το 2010 πήρε μέρος στα καλλιστεία και κέρδισε και τον τίτλο της «Μις Ευρώπη».



Αλεξάνδρα Ούστα



Η Αλεξάνδρα Ούστα έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στην κωμική σειρά του Mega Channel «Η ώρα η καλή» ενώ αργότερα ακολούθησαν κι άλλες επιτυχημένες τηλεοπτικές συμμετοχές μεταξύ των οποίων «Λατρεμένοι μου γείτονες» και «Τα Μυστικά της Εδέμ».



Στις αρχές του 2000 -ενώ ήταν ακόμη μαθήτρια- αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στα Καλλιστεία του ANT1 ύστερα από παρότρυνση της μητέρας της και κέρδισε τον τίτλο της Β’ Σταρ Ελλάς. Η ίδια δήλωσε σε συνέντευξή της για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό: «Προσωπικά δεν είχα καμία ανάγκη να πάω, αλλά η μητέρα μου επέμενε τότε για δύο τρία χρόνια συνεχόμενα.



Εγώ πήγαινα τότε σχολείο. Εγώ δεν πήγαινα βεβαίως με την προοπτική να πάρω έναν τίτλο. Δεν με αφορούσε και δεν με ενδιέφερε κιόλας. Το ότι θα γλίτωνα και ένα μήνα από το σχολείο, ήταν ένα σοβαρό κίνητρο…».



 

Πηγή: reader.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html