Νέα "μεταγραφή" στην ΑΕΚ με ευλογίες Αλμέιδα! Έφυγε ήδη για Ολλανδία « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Νέα "μεταγραφή" στην ΑΕΚ με ευλογίες Αλμέιδα! Έφυγε ήδη για Ολλανδία

Κατηγορία Αθλητικά στις   8:07 π.μ.  |  Τρίτη 9 Ιουλίου 2024



Νεα "μεταγραφή" στην ΑΕΚ με ευλογίες Αλμέιδα! Έφυγε ήδη για Ολλανδία


Στην ΑΕΚ αναλαμβάνει καθήκοντα μετά από συνεννόηση με τον Ματίας Αλμέιδα ο εργοφυσιολόγος Δημήτρης Δημήτρης Στεργιόπουλος. Το νέο μέλος του  τιμ της Ένωσης ταξίδεψε ήδη στην Ολλανδία, προκειμένου να πιάσει άμεσα δουλειά.


Αξίζει να σημειωθεί, ότι ήταν να ταξιδέψει με τον Αλεξάντερ Κάλενς, ο διεθνής Περουβιανός στόπερ όμως θα βρίσκεται την Τρίτη στην Ολλανδία, μετά την εβδομαδιαία άδεια που είχε πάρει, λόγω της παρουσίας του στο Κόπα Αμέρικα.



Ο εργοφυσιολόγος Δημήτρης Στεργιόπουλος

Ποιός είναι ο Στεργιόπουλος

Ο Δημήτρης Στεργιόπουλος μέχρι να ανεβεί στην πρώτη ομάδα ήταν ο Εργοφυσιολόγος των ακαδημιών της ΑΕΚ και υπεύθυνος του προγράμματος εκγύμνασης. Αποφοίτησε από τη ΣΕΦΑΑ (ΕΚΠΑ, Αθήνα 2010) με ειδικότητες Ποδόσφαιρο και Ευρωστεία και Υγεία.


Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές (MSc), ΠΜΣ στη Βιολογία της Άσκησης, με κατεύθυνση Εργοφυσιολογία (ΣΕΦΑΑ ΕΚΠΑ, Αθήνα 2015). Είναι διδακτορικός ερευνητής PhD (Cand) στην Εργοφυσιολογία (ΣΕΦΑΑ ΕΚΠΑ, Αθήνα) από το 2017.

Έχει παρουσιάσει πρωτότυπες επιστημονικές εργασίες σε αρκετά συνέδρια και συμμετείχε ως προσκεκλημένος ομιλητής στην επιστημονική διημερίδα αθλητικών κακώσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ. Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA B.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Ο Δημήτρης Στεργιόπουλος είναι ο νέος Εργοφυσιολόγος της ΠΑΕ ΑΕΚ.


Αποφοίτησε από τη ΣΕΦΑΑ (ΕΚΠΑ, Αθήνα 2010) και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές (MSc), ΠΜΣ στη Βιολογία της Άσκησης, με κατεύθυνση Εργοφυσιολογία στο ίδιο Πανεπιστημιακό ίδρυμα. Είναι υποψήφιος διδάκτωρ στην Εργοφυσιολογία και το 2022 διεκδίκησε με επιτυχία μία από τις υποτροφίες που δίνει η UEFA για επιστημονικές μελέτες (Research Grant Program 2021/2022).

Έχει παρουσιάσει πρωτότυπες επιστημονικές εργασίες σε διεθνή συνέδρια. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα στο 20ο Διεθνές Συνέδριο Περιβαλλοντικής Εργονομίας (20th ICEE 2024) που έλαβε χώρα στο Jeju της Νότιας Κορέας, 3-7 Ιουνίου 2024, με τη συμμετοχή 29 χωρών από όλον τον κόσμο, η εργασία του ήταν ανάμεσα σε αυτές που βραβεύτηκαν από την επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου για την καινοτομία τους και την συμβολή τους στην επιστήμη.


Ο Δημήτρης Στεργιόπουλος διετέλεσε Εργοφυσιολόγος των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ από το 2016 ως τον Αύγουστο του 2020. Από τον Οκτώβρη του 2020 μέχρι την εκ νέου συνεργασία του με την ΑΕΚ, ήταν Εργοφυσιολόγος των Ακαδημιών της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Στεργιόπουλο στην οικογένεια της ΑΕΚ.


Sportdog.gr

  



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html