Έλληνας παίκτης προτάθηκε στον Παναθηναϊκό.Ποιες οι πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή; « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Έλληνας παίκτης προτάθηκε στον Παναθηναϊκό.Ποιες οι πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή;

στις   2:55 μ.μ.  |  Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

  


Σύμφωνα με πληροφορίες του «Όλα Πράσινα», ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, όμως η πληθώρα παικτών στον άξονα του «Τριφυλλιού» καθιστά δύσκολη την απόκτησή του.




Είμαστε όλοι εδώ, είμαστε όλοι Stoiximan


Στον Παναθηναϊκό «χτενίζουν» εντατικά τη μεταγραφική αγορά, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπως επίσης και στα εξτρέμ.


Στο μεταξύ, καθημερινά καταφθάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεκάδες προτάσεις παικτών από μάνατζερ, οι οποίες σταχυολογούνται από τους «πράσινους» και στη συνέχεια είτε εξετάζονται περαιτέρω, είτε απορρίπτονται.


Σύμφωνα με πληροφορίες του «Όλα Πράσινα», μια ενδιαφέρουσα, μα και με αντικειμενικές δυσκολίες, περίπτωση που έχει προταθεί στο «Τριφύλλι» είναι αυτή του Δημήτρη Κουρμπέλη.


Ο πρώην αρχηγός των Κυπελλούχων Ελλάδος αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιό του με την Τραμπζονσπόρ ένα χρόνο πριν την ολοκλήρωσή του και ως εκ τούτου είναι πλέον ελεύθερος. Έτσι, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Πασχάλης Τουντούρης, ήρθε σε επαφή με τον Παναθηναϊκό και πρότεινε τον πελάτη του, ο οποίος είναι σαφές ότι επιθυμεί να επιστρέψει στην ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο.


Παρόλα αυτά, η κατάσταση δεν είναι απλή. Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός διαθέτει πληθώρα παικτών στον άξονα και αυτομάτως καθίσταται εκ των πραγμάτων δύσκολη η απόκτησή του. Στη θέση του αμυντικού μέσου οι «πράσινοι» διαθέτουν τους Αράο, Ζέκα, Πέρεθ, τον Τσοκάι που δεν υπολογίζεται, ενώ εκεί μπορεί να αγωνιστεί υπό προϋποθέσεις τόσο ο Μαξίμοβιτς (αν και είναι «8»), όσο κι ο Κώτσιρας (το έκανε επί Τερίμ).


Από την πλευρά τους, οι ιθύνοντες του «Τριφυλλιού» θα ήθελαν να ξαναδούν στα πράσινα τον Δημήτρη Κουρμπέλη, καθώς είναι Έλληνας διεθνής, αγαπά τον σύλλογο και μπορεί να προσφέρει μια αξιόπιστη λύση στο rotation. Όμως, αν δεν υπάρξει αποσυμφόρηση στη θέση «6», η περίπτωσή του δεν μπορεί εύκολα να προχωρήσει.


Κοινώς, το timing δεν είναι και το ιδανικότερο για μια νέα συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, μιας και ο Παναθηναϊκός δεν ψάχνει παίκτη στον άξονα. Οι «πράσινοι», πάντως, κρατούν το όνομά του στη λίστα τους και αν ο ίδιος δεν βιαστεί να βρει ομάδα και προκύψουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, τότε όλα μπορούν να συμβούν.


Κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, συμπλήρωσε 18 εμφανίσεις στο τουρκικό Πρωτάθλημα.


🚨According to @olaprasina1908, former #Panathinaikos captain Dimitris Kourbelis, recently freed from @Trabzonspor, has been proposed to the club.

*️⃣Despite interest, a move is difficult to happen due to the current midfield depth. #paofc pic.twitter.com/BMdSVIFgvt


— Aris Antonopoulos (@antonopoulos_a) July 20, 2024

Όλα Πράσινα» … 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html