Νεκρός ο οδηγός του φορτηγού που έπεσε σε γκρεμό στο Δίστομο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Νεκρός ο οδηγός του φορτηγού που έπεσε σε γκρεμό στο Δίστομο

Κατηγορία Ελλάδα στις   12:28 π.μ.  |  Σάββατο 20 Ιουλίου 2024


Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα στον Άγιο Νικόλαο στο Διστομο, με φορτηγό φορτωμένο με κάρβουνο το οποίο κατευθυνόταν σε εργοστάσιο αλουμινίου και κατέληξε στον γκρεμό. Εξαιτίας του τραγικού συμβάντος ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός, ηλικίας περίπου 40 χρόνων που εκτελούσε για πρώτη φορά το συγκεκριμένο δρομολόγιο.


Μετά το δυστύχημα ξέσπασε φωτιά, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόβλημα στα φρένα του οχήματος που πιθανότατα υπερθερμάνθηκαν, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ελεγχθεί η πορεία του φορτηγού και να καταλήξει στον γκρεμό.


Στο σημείο έσπευσαν έσπευσαν επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής, κλιμάκιο της πολιτικής προστασίας του δήμου και εθελοντές.


Σύμφωνα με μαρτυρίες μέχρι και την τελευταία στιγμή ο άτυχος οδηγός κόρναρε προκειμένου να αποφύγει τη σύγκρουση με άλλα διερχόμενα οχήματα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ακολούθησαν διαδοχικά τρεις εκρήξεις.


Ανακοίνωση για το τραγικό συμβάν έβγαλε η Πυροσβεστική αναφέροντας τα εξής: «Σορός άνδρα ανασύρθηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε Φ.Ι.Χ. όχημα επί της επαρχιακής οδού Διστόμου Αγίου Νικολάου στη Βοιωτία και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα».




Πηγή: protothema.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html