«ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΤΕ, Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

«ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΤΕ, Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!»

στις   5:44 μ.μ.  |  Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

 

💥☘️🗣️

Mία ανάσα από μία πολύ μεγάλη μεταγραφή βρίσκεται ο Παναθηναϊκός! 

Ο Τούρκος δημοσιογράφος που αποκάλυψε την πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ, αναφέρει πως το Τριφύλλι έχει φτάσει σε συμφωνία με την «Τσιμπόμ» για την μεταγραφή του Τετέ!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Γιαγκίζ Σαμπουνσουόγλου, οι «πράσινοι» τα έχουν βρει σε όλα με τη Γαλατά για τη μεταγραφή του!

✈️ Μάλιστα, ο 24χρονος εξτρέμ είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο και να ταξιδέψει στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.


Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής διαθέτει μεγάλη ποιότητα και είναι ικανός να ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ψάχνει στην αγορά για ακόμα έναν εξτρέμ ανάλογης αξίας που θα πάρει κατευθείαν φανέλα βασικού.


Την περασμένη σεζόν, ο Τετέ μέτρησε 45 συμμετοχές με τη Γαλατά, έχοντας 4 γκολ και 6 ασίστ., με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή να θέλει να αλλάξει παραστάσεις προκειμένου να βρει μία ομάδα όπου θα έχει μικρό συναγωνισμό στα εξτρέμ και σημαντικό ρόλο.


Το θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι ο Βραζιλιάνος έχει κάνει προετοιμασία με τη Γαλατασαράι και είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί.




Ο Τετέ αποκτήθηκε από τη Γαλατάσαραϊ τον περασμένο Αύγουστο αντί 2,5 εκατ. ευρώ από τη Σαχτάρ. Κατέκτησε μάλιστα το πρωτάθλημα και το Super Cup Τουρκίας, ενώ τίτλους είχε κατακτήσει και στην Ουκρανία με τη φανέλα της Σαχτάρ (2 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο, 1 Super Cup).


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html