Πατέρας θύματος στα Τέμπη: «Ακόμα δεν έχει βρεθεί τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Πατέρας θύματος στα Τέμπη: «Ακόμα δεν έχει βρεθεί τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία»

Κατηγορία Ελλάδα στις   9:05 π.μ.  |  Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024




Πατέρας 20χρονης που «χάθηκε» στο δυστύχημα στα Τέμπη μίλησε για την κωλυσιεργία των φορέων.

χετικά με τη βραδυπορεία των ερευνών για το εγκληματικό δυστύχημα στα Τέμπη, καθώς και την καθυστερημένη κινητοποίηση Αρχών και αρμόδιων φορέων, μίλησε ο πατέρας ενός εκ των θυμάτων της τραγωδίας.


Ο Αντώνης Ψαρόπουλος, πατέρας 20χρονης που έχασε τη ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, δήλωσε πως ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί τι φορτίο έφερε η εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη, στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega.


«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε σαφή εικόνα του τι κουβαλούσε η εμπορική αμαξοστοιχία. Και τούτο διότι προφανώς όλοι οι εμπλεκόμενοι δημόσιοι φορείς που προσπαθούν να εξιχνιάσουν αυτή την υπόθεση, δεν έπραξαν στον σωστό χρόνο τις δέουσες ενέργειες», είπε ο κ. Ψαρόπουλος.


Τέμπη: Τα στοιχεία που έμειναν στο «μπαούλο»


«Υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στην αναζήτηση του οπτικού υλικού από τις κάμερες των σταθμών από των οποίων διήλθε η εμπορική αμαξοστοιχία. Αναζητήθηκαν δυόμιση μήνες μετά το δυστύχημα», δήλωσε.


Συγκρίνοντας με την υπόθεση στο Ψυχικό, είπε πως «Αν σκεφτεί κανείς το παράδειγμα του τοπογράφου, όπου οι αρχές ενεργοποιήθηκαν ακαριαία, και σχεδόν εξιχνιάστηκε η υπόθεση για τον ηθικό αυτουργό, αναρωτιέται κανείς για ποιον λόγο δεν έγινε ακριβώς το ίδιο και στο δυστύχημα των Τεμπών».


«Οπτικό υλικό από τους σταθμούς ζητήθηκε 7 μέρες μετά το δυστύχημα, κάτι τέτοιο δεν έλαβε ποτέ χώρα για την εμπορική αμαξοστοιχία», πρόσθεσε.


Ο κ. Ψαρόπουλος διευκρίνισε πως ενώ υπάρχουν 15 σκληροί δίσκοι με οπτικό υλικό που κατέγραφε την πορεία της αμαξοστοιχίας διερχόμενης από πολλούς σταθμούς, το υλικό τους δεν έχει ανακτηθεί.


Οι συγκεκριμένοι έχουν σταλεί εδώ και περίπου 3 μήνες σε εργαστήρια ανάλυσης του εξωτερικού, αναμένοντας τα αποτελέσματα της επεξεργασίας τους, όπως  πληροφόρησε.


Πηγή: reader.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html