Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Ίνγκασον « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Ίνγκασον

Κατηγορία Παναθηναικός στις   3:17 μ.μ.  |  Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024



 Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός Ίνγκι Ίνγκασον, γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.


Ο Ίνγκι Ίνγκασον είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ισλανδός αμυντικός, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στη Μίντιλαντ από τον ΠΑΟΚ επιστρέφει στη Super League αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.


Ο Ίνγκασον και το «τριφύλλι» έχουν έρθει σε συμφωνία κι ο 30χρονος στόπερ βρίσκεται μάλιστα στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους Κυπελλούχους Ελλάδας.


Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε υπό άκρα μυστικότητα, οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει και πλέον απομένουν τα τυπικά προκειμένου να ντυθεί ο Ίνγκασον στα «πράσινα».


Υπενθυμίζεται ότι ο Ίνγκασον αγωνίστηκε για 4,5 χρόνια με τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά» κι αποχαιρέτησε το περασμένο καλοκαίρι την Τούμπα μετρώντας συνολικά με τον ΠΑΟΚ 148 συμμετοχές, 15 γκολ και 4 ασίστ και, κυρίως, κατακτώντας ένα αήττητο πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα Ελλάδας.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html