Άρης Πορτοσάλτε: «Τα μπάνια του λαού δεν μπορούν να γίνονται τον Αύγουστο - Πρέπει να χωράνε οι τουρίστες...» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Άρης Πορτοσάλτε: «Τα μπάνια του λαού δεν μπορούν να γίνονται τον Αύγουστο - Πρέπει να χωράνε οι τουρίστες...»

Κατηγορία media στις   6:39 π.μ.  |  Σάββατο 20 Ιουλίου 2024


Ο Γενικός Διευθυντής γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Πάνος Αμυράς, ήταν καλεσμένος σήμερα (19/7) στον ΣΚΑΪ, με τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε να κάνει τα δικά του σχόλια για την τουριστική περίοδο.


Την ώρα που η συζήτηση περιτριγυριζόταν στον μαζικό τουρισμό, ο Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε τα εξής: «Κάποια στιγμή πρέπει να συζητήσουμε ότι μπάνια του λαού δεν μπορούν να γίνονται μόνο από τις 15 Ιουλίου έως τις 30 Αυγούστου».


«Εάν θέλουμε τουρισμό, ο τουρισμός να μας φέρνει 20+ δις. ευρώ στον τόπο, είναι γεγονός ότι εμείς οι κάτοικοι αυτού του τόπου θα υποχωρούμε έναντι των τουριστών, είπε ο Άρης Πορτοσάλτε, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του πάνελ που τον ρώτησε: «Γιατί;»


Τότε, ο δημοσιογράφος απάντησε: «Γιατί δεν χωράμε. Πρέπει να δούμε και πρέπει να προσαρμοστεί η κυβέρνηση, να ξανασυζητηθεί, ο προγραμματισμός στις επιχειρήσεις να αρχίζει από τον Ιούνιο, για να μεγαλώσει ο χρόνος».


«Δεν μπορούμε να κάνουμε διακοπές από τις 14 Αυγούστου έως τις 31 Αυγούστου. Δεν μπορεί να γίνονται διακοπές σε μία περίοδο» κατέληξε ο Άρης Πορτοσάλτε μετά από έντονη συζήτηση που είχε για τον υπερτουρισμό και τα κινήματα στη Βαρκελώνη.


«Βούιξε» όλος ο ΣΚΑΪ: Χέρι-χέρι Μαρία Αναστασοπούλου και Άρης Πορτοσάλτε!


Η Μαρία Αναστασοπούλου οδεύει, όπως όλα δείχνουν, προς τον ΣΚΑΪ για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η οποία αναμένεται να συνεργαστεί με τον Άρη Πορτοσάλτε την επόμενη σεζόν.


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μαρία Αναστασοπούλου θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια και ο Άρης Πορτοσάλτε θα κάνει το πολιτικό σχόλιο.


Η πρόταση του ΣΚΑΪ στη Μαρία Αναστασοπούλου αφορά στην επιστροφή της στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού και συγκεκριμένα συμπαρουσίαση ενημερωτικής εκπομπής μαζί με τον Άρη Πορτοσάλτε στο δίωρο 12:00-14:00 στη θέση του «Fay’s Time» με τη Φαίη Σκορδά που όλα δείχνουν πως μετακινείται στο Mega.


Σχετικό ρεπορτάζ παρουσίασε και η εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Πέμπτης (13/6), αναφέροντας ότι η Μαρία επιθυμεί να έρθει στο κανάλι και ο σύντροφός της με τον οποίο κάνει μαζί ραδιοφωνική εκπομπή.



Πηγή: Athensmagazine.gr:

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html